Partitur miniatyrbild

Recensioner av Fantaisie-Impromptu Piano

Thanks for posting a review!

Like this piece?

Like Cantorion?

Back Skicka recension

86 review(s)

Fantaisie-Impromptu Piano Rating: 4.77 out of 5 based on 86 reviews.
    • En av de mest majestätiska låtar och virtuoser

    • Harrybreak · 23 september 2016
    • en vacker pjäs, jag älskar det! Det är verkligen roligt att kan ge spela till det :)

    • Steffi · 31 januari 2016
    • Det finns ingen kritik. Det är en magnifik arbete som vi skulle behöva veta mer djupt. Om all klassisk musik, nu så försummade.

    • Hugo Anibal Sorbo · 16 januari 2016
    • Detta är en av mina favorit, som min dotter också gillar det så mycket

    • Wisena · 5 november 2015
    • Ärligt talat, jag gillar den piano versionen bättre än den orkestrala!

    • Boodle · 28 juli 2015
    • Jag gillar verkligen den här låten och jag hoppas att spela det när jag förenkla det lite!

    • Deddle · 28 juli 2015
    • Helt enkelt fantastisk < 3

    • Subarashi · 7 juni 2015
    • Väldigt bra...

    • jhoel vicuña mendoza · 3 januari 2015
    • Jag förstår inte: s

    • anastasia · 18 augusti 2014
    • Häftighet, lugn, passion överfyllda och innehöll, alla på samma gång. En av de mest extraordinära av alla tid.

    • Armando Hermoza · 25 juni 2014
    • Det är ett stort arbete som sedan barndomen jag dominerar och rör sig, att göra stora sentimentala känslor inuti mig och jag inte kan förstå vad är anledningen till att mina tårar de gro desperat och samtidigt också det ger mig lycka och styrka att fortsätta och hoppa över steg det dagliga kor för livet, jag är en lycklig man och mer även om benämna av denna mästerliga arbete

    • emilio echevarria · 28 november 2013
    • Makalös Chopin; underbara Cantorion. Tack folk!

    • Mauro Branco · 6 november 2013
    • Helt enkelt lysande. Så vacker. Jag älskar bit; Jag hoppas verkligen att jag snart kan spela. Kanske inte riktigt lika snabbt som Valentina Igoshina. ;) är jävligt snabbt. Men om du börjar tidigt att träna, det skapar verkligen!

    • Musikfreak · 29 juni 2013
    • mycket intressant melodi i detta stycke första tar dig till totala desperation och sedan wing mer perfekt fred. inte är eftersom båda handlar om månens ljus

    • andres simple man · 26 juni 2013
    • Förhoppningsvis en dag lära dig att spela det...

    • Carlos Dianderas · 25 juni 2013
    • Awesome älskade att spela det!

    • Kayla Mater · 6 maj 2013
    • man kan men inte igen noterar!
      Det 2-stjärniga (det har jag denna pjäs)

    • Selena · 3 mars 2013
    • Chopin: bland de mer stora i musikhistoria. Teknik, känsla och virtuositet. Allt i ett enda arbete, eller bättre, i samtliga verk av Chopin

    • Osvaldo Gaiera · 28 januari 2013
    • Vacker!! Jag möter en person som spelar det väl!! Det är fantastiskt... jag vet inte om jag kan spela det i min tid i mitt liv!! D P.S.: En kommentar: Chopin var för mig galen!!! ;) ahah

    • giuly-mdna · 9 januari 2013
    • Supercalifragilisticexpialidocious!!!

    • philip · 21 december 2012
    • Det är för mina barnbarn. Det gläder mig mycket väl!

    • Roman · 1 december 2012
    • Vacker...

    • arturo mariño mesa · 18 september 2012
    • ASUUUU.... .detta verkligen cool att bit... var en sista chopin lol;)

    • arnolito · 22 augusti 2012
    • Denna utmärkta gå så bra försök

    • camilo guzman · 2 augusti 2012
    • Utmärkt! Jag gillade den. Tack för ned filmmusik, försök att lära sig det, är ganska svårt. Oklanderligt tolkning av Li Yundi

    • mariamartacruz · 13 juli 2012
    • spektakulära. Chopin var ett riktigt geni!!!!

    • francivanio vieira santana · 4 maj 2012
    • Fantastiska arbete...

    • Dayvison Emerick Breder Tavares · 20 april 2012
    • たすかりました borta! Men det är svårt att...

    • 夕鬼 · 10 mars 2012
    • Jag är fascinerad av denna rättsakt

    • armadno solorio · 28 december 2011
    • som jag ser partituraa?

    • mariel · 29 oktober 2011
    • Utmärkt, vad trevligt att ha hittat poängen.

    • Cristina Pérez Canales · 22 oktober 2011
    • Jag kan bara säga: underbart det är den bästa låten någonsin!

    • catherine bow · 10 september 2011
    • Den här låten är underbar! En av mina favorit!

    • Li · 19 augusti 2011
    • utmärkt är att jag älskar

    • uriel Loya Barragán · 9 juli 2011
    • en vän till mig spelar det förra veckan och redan har jag börjat studera (6teto + semifinal är omöjligt junatrlooooooo)

    • Isshe Dienn Fesns · 6 juli 2011
    • Jag älskar den här låten, jag måste spela det!

    • Selenia99 · 28 maj 2011

    • denna vackra sång för Chopins den bästa genom tiderna den här låten är nästan för underbart
      imposivel spelar

    • heber jamim xavier sousa bandeira · 30 mars 2011
    • Jag visste inte men det är fantastiskt, flytta, vars geni Chopin och folket lyssnar på Lady GARGAN.

    • J.p. · 26 mars 2011
    • "Ll göra mitt bästa för att spela den här låten

    • goemon · 23 mars 2011
    • Det är mycket bra estudiare

    • Armand Chopin · 13 februari 2011
    • Jag är 13 år älskar den här musiken redan kan spela en del av det de flesta inte vet varför hela hennes q Jag laddade ner denna värdering

    • Willian Campos Silva · 6 februari 2011
    • Älskar pjäsen. Helt tidlös. Tack!

    • Danielle M · 2 februari 2011
    • Underbar, en av de vackraste låtar jag någonsin hört ... De valde att spela på min examen Classical Piano

    • Mikaelly · 26 januari 2011
    • melodin är vacker och använda ackord är rika

    • Alan Chan · 22 december 2010
    • Detta verk är underbart, jag gillar verkligen

    • adriana cordero · 16 december 2010
    • Jag bara älskar den här låten!

    • Débora · 15 december 2010
    • Jag älskade den här låten är det omöjligt att beröras, men Chopin är den störste kungen av musik genom tiderna, men musiken har en jämnare omöjligt La Campanella från Liszt som är ännu mer omöjligt att beröras, ville jag verkligen kunna ha Cantorion ett konto men jag kan inte hjälpa mig att se mer av dessa muisicas, jag spelar keyboard !!!!.

    • Maathews amorim gallo filgueira · 3 december 2010
    • den största låten genom tiderna Classic

    • Emmanuel Meireles Silva · 9 oktober 2010
    • Toppmodellerna är en och hörde att

    • roberto armando ramirez · 27 januari 2010
    • Amazing!

    • Greb · 10 oktober 2009