Partitur miniatyrbild

Recensioner av Thaïs Méditation

Thanks for posting a review!

Like this piece?

Like Cantorion?

Back Skicka recension

74 review(s)

Thaïs Méditation Rating: 4.73 out of 5 based on 74 reviews.
    • j8ujyh7tg6tg6tgf6tf6f5rr5f5rf5rf5rf5rf5frfr5jnuh88ybh7yhb7yb7b7b n7nnm78

    • 8hy8hy · 29 augusti 2019
    • Perfekt sammanställning av Massenets verk. Jag presenterade henne för vänner och bara kommenterade att jorden är tillsammans på poängen. Sedan frågade jag: Vad är glasen för och en bra teknisk uppfinnings rikedom av musikern? Musik är söt, det är en utmaning för inkompetenta. Jag gjorde avrättningen med Fidlle och ett piano. En vän till mig hjälpte mig med uppdraget. OBGD för att hålla i nätverket den sanna musiken vid körning.

    • Wilson Alves Ferreira · 21 maj 2019
    • enkel, snabb, effektiv, gratis

    • BRICE · 31 juli 2017
    • Var snart så jag ville notblad

    • unitaro · 9 november 2016
    • Mycket romantisk pjäs för levande ljus musik.

    • Cordula · 23 november 2015
    • Jag deltog i operan och jag gillade verkligen den låten

    • Fabio · 12 augusti 2015
    • Tack så mycket.

    • Daniela Vergara · 30 november 2014
    • Tack så mycket.

    • Daniela Vergara · 30 november 2014
    • Tack för denna vackra underlätta arbetet...

    • LELA · 20 november 2014
    • Bra anteckningar!

    • Martha · 28 oktober 2014
    • Tack och jag gillar du en webbplats som ac musik från patienter DE YARATDINIZ & VIDEO sida

    • derya · 29 augusti 2014
    • Helt enkelt utsökt...

    • Carlos Hoy · 21 mars 2014
    • En av de mest rörande där fransmännen visar sin gåva för sammansättning

    • Salem Mlika · 15 december 2013
    • En balanserad arbete som visar att det är möjligt att väcka lyssnare med en enkel sammansättning

    • Ricardo P · 26 september 2013
    • Det är en underbar bit. Är några arbeta men givande. Jag gjorde mig själv och arrangemang för Viola

    • Samuel Boruszko · 22 juli 2013
    • Fullständig trevlig Stück... vorallem bra med Klavierbegleit... gut tänkande... :)

    • Nicole · 28 maj 2013
    • Jag visste när jag var kid, redan pjäsen. Underbart, vad gör musik med själ.

    • Buel · 10 mars 2013
    • countrics väl interpr2t2rgycount-talet

    • kieffer · 19 januari 2013
    • Jag älskar detta arbete

    • Roland Marti · 21 november 2012
    • vackra och komplett!

    • ana badillo · 27 augusti 2012
    • mycket bra musik, svårt att spela det bra

    • anthony · 20 juni 2012
    • Beautifull!

    • chai · 28 april 2012
    • är ett mycket känslomässigt

    • gabi · 19 april 2012
    • Utmärkt.

    • Mª Asunción Lorenzo Rodríguez · 9 januari 2012
    • Finns det musik var söker är en bra

    • Mew · 6 januari 2012
    • bra musik, relativt lätt att lära.

    • N Lau · 8 december 2011
    • exelente

    • alberto cordero millan · 15 november 2011
    • Detta stycke berör min själ, gör det mig att vilja gråta.

    • annie · 28 oktober 2011
    • Jag har känt sedan barnsben, poker är en av favorit delar av min far i dag vid en ålder av 83, lyssnar varje dag och älskar spänningen .... tb så, för jag tror att det är ett sant möte med Gud dagent!

    • lucy gomes · 14 september 2011
    • trots att han vet mitt namn adoreiiiiiiiiit

    • thais maria manfredi · 12 augusti 2011
    • kritik? .. Skojar denna fråga är väldigt vacker utan kommentarer


      -

    • luis tipula · 6 augusti 2011
    • kompositören var i kontakt med det gudomliga när han skrev denna pjäs

    • orlando zapata · 17 juli 2011
    • känna känslan av fiol, uttrycks.

    • eli · 9 juli 2011
    • Helt enkelt inspirerande ... :)

    • Kevinchon Sniper Suigeneris · 22 februari 2011
    • Det är vackert mål och föremål, tack för att dela med alla.

    • Isabel · 13 februari 2011
    • underbart så nära himlen

    • johann straubin · 13 februari 2011
    • cool tack, men låt mig ladda ner den

    • lola chupame · 22 januari 2011
    • Poängen är mycket tydlig, lätt att skriva ut.
      Tack för att publicera det, jag har letat i flera år

    • Aldo Muñoz · 21 januari 2011
    • Jag trodde jag var ute efter en musik skäl i musik flick. Jag är glad att jag äntligen träffade betyg
      ^ ^

    • kaori · 25 december 2010
    • Den skönhet som ljud. Underbar

    • Ana Isabel Beltran · 29 september 2010
    • exelente bara den vackraste violin

    • carlos genaro rodriguez · 2 juni 2010