Partitur miniatyrbild

Recensioner av Violin Concerto Complete

Thanks for posting a review!

Like this piece?

Like Cantorion?

Back Skicka recension

92 review(s)

Violin Concerto Complete Rating: 4.74 out of 5 based on 92 reviews.
    • En mycket användbar sida. Denna konsert av min favorit bland alla.
      Tack så mycket killar.

    • Van Gurrsolf · 19 oktober 2015
    • mycket bra sida är helt spektakulära jag älskade det :)

    • Cesar augusto Betancourt gutierrez · 5 juli 2015
    • eftersom jag älskar denna fred och Iwant att ladda ner den

    • mohsen · 11 maj 2015
    • Det är vackert och avkopplande jag hoppas lära mitt barnbarn att tolka det

    • Hector Ramirez Lopez · 13 april 2015
    • Utmärkta edition; Jag skulle önska det visade numret på den första åtgärden för varje personal.

    • Amir Donenfeld · 12 april 2015
    • Jag gratulerar er, du har mer fullständig information på varje spår och tolka.

    • Jhonnatan Ibarra · 7 juni 2014
    • Lyssna på musik! Det är den bästa terapin när moralen är nere. Pianokonsert i dur är underbar!!! Gör en tycker! Meditera! Det är en känsla av paradiset som är marken och välkomnar oss i de trettio minuterna av lugnet!
      När jag spelar min fiol, ofta efterlikna Tschaikovsky, Paganini, melodier Mozart...... ge liv och föreslår många musikaliska teman. Ge en cue och är fenomenal!
      Jag vet inte vad andra ord för att uttrycka mig, men det är bra! Det verkar som att Gud talar genom denna musik!Lyssna på musik! Det är den bästa terapin när moralen är nere. Pianokonsert i dur är underbar!!! Gör en tycker! Meditera! Det är en känsla av paradiset som är marken och välkomnar oss i de trettio minuterna av lugnet!
      När jag spelar min fiol, ofta efterlikna Tschaikovsky, Paganini, melodier Mozart...... ge liv och föreslår många musikaliska teman. Ge en cue och är fenomenal!
      Jag vet inte vad andra ord för att uttrycka mig, men det är bra! Det verkar som att Gud talar genom denna musik!

    • Astrid Chiara Paganini · 6 juni 2014
    • Jag hoppas att hitta eller noter för min fiol

    • Iasmym de caldas chaves · 28 augusti 2013
    • Detta är den bästa Violinsolo jag någonsin har lyssnat på i mitt liv!

    • Jonathas Bruno Mariano · 25 juni 2013
    • Utmärkt sprider musik av de stora mästarna. Tack av hela mitt hjärta, för detta arbete som de ger oss och ge oss tillgång till poängen. Gud må välsigna er för denna ädla handling. Tack

    • Abelito De La Cuba · 31 maj 2013
    • Engagerande musik som får dig att drömma

    • Gaetano · 11 februari 2013
    • Denna konsert är bara vacker... det gör mig drömmen!

    • Lolotte · 19 januari 2013
    • I love är låten även om det är mycket komplicerat att spelade jag har ett år att lära sig! sedan du inte avskräckt!
      Bravo till alla är som sparar de spelade och försöker lära sig det och gör du inte avskräcks

    • ilona · 21 december 2012
    • tchaikovcky utan tvekan ett av de vackraste verk någonsin skapade av människan

    • Diego Gomes da Silva Andrade · 20 december 2012
    • mycket mer komplett om de var två poäng. Det finns en eller två blad i vitt för violin.

    • joso · 12 november 2012
    • mycket bra arbete

    • luis javier garcia espinoza · 24 september 2012
    • Konserten kan göra mig drömma och flytta samtidigt...

    • Francesca · 14 september 2012
    • Det är bra Det är Tjajkovskij

    • fenik · 11 augusti 2012
    • Det är inte lätt, det är inte lätt, det är inte lätt! :(

    • puturru de fua · 3 juli 2012
    • Och "en av de få konserter I cross hjärna och hjärta med en sublim sötma!

    • Gianfranco · 4 juni 2012
    • Det är härligt att konserten, älskat det sedan första gången jag hörde. Jag måste säga att Tchaikovsky är en stor tonsättare och alla hans verk är också underbart.

    • felipe carvalho · 4 juni 2012
    • mycket gott

    • daniel fernando estrada · 26 maj 2012
    • arbetet är magnifik,

    • hemily santa ana meza · 1 maj 2012
    • Denna konsert är bara vacker, jag kan inte ens hitta orden...
      När jag lyssnar till det har jag tårar i ögonen, jag skulle vilja att en dag Powerplay samt.

    • Manon · 14 april 2012
    • Bevis att Gud skapade människan i hans avbild. Bravíssimo!!!!!!!!!!!!

    • joão santos lima · 19 mars 2012
    • utan dessa slumpmässiga kommentarer bokförs. Det är fantastiskt!!!

    • curió silvério · 19 februari 2012
    • mycket trevlig verkligen

    • dan re cu · 7 februari 2012
    • till min I love detta tema är underbart

    • cristina barrueta blanco · 3 februari 2012
    • Kärlek är en Symfoni aravilhosa upphöjer tonen ritimo av ackord är precis vad kan jag säga mui väl

    • Elgéniol bent del costis · 23 januari 2012
    • Linda, opera ljusa, maravilhosíssima, en harmoni extremt högsta!

    • franciane santos · 14 januari 2012
    • Jag studera piano, men jag skulle ge allt för att lära sig spela fiol, bara för att spela detta fantastiska och en "Högsta harmoni" charmfull, härlig att våra öron!

    • franciane santos · 14 januari 2012
    • För mig är detta Violinkonsert orkester är som en drog. Jag är förälskad i 15 år och fortsätter att vara 52 år senare. Jag vet inte ens hur många varv, CD-33 och gamla kassett som jag har förbrukats, i den dagliga ritualen för att lyssna

    • vanna ravara · 10 januari 2012
    • och en vacker naturlig sebre arbete och denna gudomliga

    • eugenio bento da costa · 5 januari 2012
    • Jag har 10 år och spela violin, att spela låten på sin tår men jag älskade Bravo och linda helt enkelt underbart!!!

    • mariana ester marques barbosa · 29 december 2011
    • mycket trevlig del gillade escuchrarla

    • cecilia rivera mendoza · 16 december 2011
    • 1332 ancellea

    • otya · 13 november 2011
    • Jag spelar fiol och jag tror att det är den bästa poäng som jag har berört

    • Alessandro martins da silva nascimento · 8 november 2011
    • fantastiska !!!!!!!

    • jonas soler · 31 oktober 2011
    • mycket bra denna lek jag spelar fiol och jag hoppas att få spela detta mästerverk

    • fabiana mielnichuk · 28 oktober 2011
    • (: * _) är mycket trevligt

    • maria pia tenotio zuñiga · 27 oktober 2011
    • Jag tror att det bästa arbetet

    • miguel holguin · 5 oktober 2011
    • är en mycket trevlig konsert

    • jose alfredo urban urban · 1 oktober 2011
    • mycket bra. Tack. Stanna hos Gud.

    • Hercules Paschalis · 15 september 2011
    • Helt enkelt ... sublima ... ursäkta vulgaritet, men Violinkonsert av Tjajkovskij är min drog varje dag ... Jag lyssnar på minst 3 till 4 gånger om dagen, och varje gång är som den första :-)

    • Michele Lombardo · 26 augusti 2011
    • och jag spelar fiol Heroman och jag hoppas att detta arbete algin atoque dag så vacker

    • dhbdbgs · 17 augusti 2011
    • Jag tror att K Ncheruto fyra unika mästerverk, vänligen hör oss.

    • アップル · 13 augusti 2011
    • En vacker konsert, berör det ditt hjärta.

    • Angeles Garcia · 6 juli 2011
    • bra låt eh hörde bästa qu

    • Brandon_ap · 29 juni 2011
    • Det är ett verk som utforskar olika sätt som en kanon kan erbjuda. En underbar arbete. Tack

    • Juan Carlos Cordero · 20 juni 2011
    • lägga till några andra 5-stjärniga räcker inte för denna stora konsert

    • vincenzo campanelli · 27 maj 2011
    • Jag älskar mitt barn på 13 år spelar fiol

    • patricio diaz · 11 maj 2011
    • absolut galen ... en unik och oöverträffad av

    • Enrico Di Pinto · 3 april 2011
    • Mycket bra

    • Jonathan Almanza Camacho · 16 mars 2010
    • mycket bra! sanningen att poängen är mycket komplett

    • Mauro · 9 september 2009