Partitur miniatyrbild

Recensioner av Requiem (Requiem Mass) Vocal score

Thanks for posting a review!

Like this piece?

Like Cantorion?

Back Skicka recension

19 review(s)

Requiem (Requiem Mass) Vocal score Rating: 4.97 out of 5 based on 32 reviews.
    • En av de musikaliska juvelerna i världsarv

    • Omga · 25 mars 2016
    • Mycket vacker sång, men musik är 79 sidor lång!!!

    • AWESOME PERSON · 8 december 2015
    • Vi behövde en tjänst som denna!

    • Antonio Massarini · 15 september 2015
    • Mycket bra arbete.

    • Wolfgang · 23 juli 2014
    • Sublim, spännande, djup. Mozart med denna massa kan höja till högsta nivå känslorna och rädslor som vi har om död.

    • Wárlem C Souza · 27 december 2012
    • Jag hade förmånen att kunna sjunga detta arbete är helt enkelt gudomliga.

    • Marilda · 19 juli 2012
    • Denna mycket kompletta är en utmärkt poäng

    • edgar barahona bustillos · 27 maj 2012
    • En bättre låt era av klassicism vet inte. Arbetet har en effekt i varje ljud.

    • Andrzej · 13 maj 2012
    • Det är en stor, vacker arbete och Mozart är en stor tonsättare jag alla hans skapelser, men det är mer som

    • Lissett Rivero · 12 maj 2012
    • Jag tycker detta ett av de vackraste verk av Mozart! Love sjunga Recordare, Dies Irae och Lacrymosa... är mina favoriter Requiem massa!!

    • Gilvana Helena Carneiro · 24 december 2011
    • om bn

    • camilo estebna cantor salazar · 24 september 2011
    • be ceus en Rimedio som kan läka här på detta Rimedio vet att Gud inte glömma att ingen åt de döda är i hans mer vi har våra kära Espada memoria

    • hebert souza · 7 september 2011
    • Jag har alltid velat sjunga. Under tiden börjar vi med att lära!

    • smorfist · 27 februari 2011
    • Magnifica

    • gustavo · 24 februari 2011
    • Jag älskar Mozart och jag älskar hans grejer och jag gillar att sjunga och Lacrimosa är en av mina favoriter arbete.

    • Rute Palma · 11 december 2010