Partitur miniatyrbild

Recensioner av Jerusalem Röst, Piano, Orgel

Thanks for posting a review!

Like this piece?

Like Cantorion?

Back Skicka recension

60 review(s)

Jerusalem Röst, Piano, Orgel Rating: 4.95 out of 5 based on 60 reviews.
    • Jag hittade denna version mycket bra faktiskt. Organmusiken är, naturligtvis, lite svårt men övning ger färdighet!

    • Helen (Rita) Delaney · 14 oktober 2016
    • Så omrörning, så upplyftande!

    • Barb LaPierre · 9 maj 2016
    • Jag lärde mig det först som ung tonåring, framförde den senare och vill nu vart det för mina studenter.

    • Diane Stevenson Schmolka · 29 december 2015
    • texten och musiken är fantastisk

    • reiner euskirchen · 14 september 2014
    • Låten, som kommer från himlen, spelas på mitt bröllop ha 30 år sedan

    • beatriz mendes gonçalves · 19 oktober 2013
    • Ett otroligt lyft sång. Full av levande bilder och poängen speglar stämningen av orden. Sjungs av en full kör, kan påverkan vara hisnande, minst sagt.

    • Dr. DineBari Badey · 12 juni 2013
    • Detta är en av min 10 över alla andra.

    • Maurício Gomes · 11 maj 2013
    • Perfekt - ursprungliga poäng som mindes från skolan församlingar länge sedan.

    • Hilda · 24 mars 2013
    • Underbara och spännande musik. Jag studerar för att sjunga den där jag deltar.

    • Christina Faini · 17 mars 2013
    • Jag fick reda på detta stycke på en religiös turné genom England och jag blev helt kär det!

    • SisterHale · 3 december 2012
    • underbara plats, stora kopior av musiken! Tack så mycket!

    • carolyn sykes · 24 september 2012
    • Stora arrangemang av ett underbart och kärleksfull musikstycke!

    • Douglas · 3 augusti 2012
    • Detta är den fullständiga piano versionen - jag har sett andra gratis nedladdningar på webben för mycket enklare versioner, men om du kan spela upp till klass 5 + nivå, då denna version är fylligare, rikare och mer avsedda formatmallen för stycket anser jag.

    • Emma Ives · 7 juli 2012
    • Stor musik, sist jag kan sjunga det i överföring av Proms!

    • Gabriele · 12 juni 2012
    • Vacker musik och orden. Ger tillbaka minnen från min skoltid!

    • Mary Kundzins · 9 maj 2012
    • Denna "hymn" spelas på min fars begravning. Han var en WWII soldat i Burma och en kör pojke i Taunton, och ihågkommet detta som en av sina favoriter. Melodin är kraftfull och gör en teary. Orden är lite kämpa för den goda kampen. Men fortfarande och alla en underbar hymn/stycke för begravning av en soldat.

    • Diann Carpenter · 31 mars 2012
    • Tårar kommer till mina ögon varje gång jag hör detta stycke, helt enkelt fantastisk.

    • Thomas · 13 januari 2012
    • fantastiska... som originalet...

    • les magee · 14 december 2011
    • Mycket bra, är jag så glad att jag hittat dessa poäng.

    • Eric Hellstrom · 19 november 2011
    • Det ger mig goosebumps sammansättning av kraft! Och påminner mig om min mamma sjunger detta stycke...

    • Nadi · 12 november 2011
    • Brilliant!

    • Z Evans · 11 september 2011
    • Utmärkt. Samma intryck av att den version av Chariots of Fire.

    • blondel · 22 juli 2011
    • Jag blev kär i denna pjäs när den sjöngs på Kungliga bröllop. Vilken härlig omrörning låt. Jag kan inte vänta med att introducera den till min församling. Tack så mycket.

    • Brian · 2 juli 2011
    • Vacker sång av den store poeten Willam Blake och Parry är bra musik ... kort sagt, en underbar psalm!

    • Daniele Invernizzi · 24 juni 2011
    • Emerson Lake and Palmer spelat in en version liksom .... mycket cool.

    • Georges · 23 juni 2011
    • En av de vackraste sånger av mänskligheten, utan tvekan.

    • Eugenio Macedo · 18 juni 2011
    • Detta verk har en mycket speciell musikalisk karaktär, full av patriotism och enkel tolkning, som "Hope and Glory Land" av Sir Edward Elgar, likaså en anda fylld med härliga viktorianska eran där det skrevs. Jag lägger stor tolka denna pjäs. Tack mycket.

    • Cristián Andrés Contreras Cuadra · 21 maj 2011
    • Stora arrangemang av en underbar inställning av Blakes omrörning ord.

    • Nick DeGregorio · 18 maj 2011
    • Utmärkt sida, tydlig noter, uppmanas att också genomföra denna pjäs imorgon! Så glad att hjälpa var nära.

    • J D Hughes · 15 maj 2011
    • Den här låten är väldigt spännande!
      Om jag kunde, kalla delen av kören ...

    • wison ferreira · 7 maj 2011
    • Denna hymn var också vördnadsfullt gjort av ett band del människor kanske minns som Emmerson, Lake och Palmer. De hade en ganska majestätisk arrangemang, kanske inte för allas smak, men rikt gjort, och förtjänar att nämnas.

    • Jon Bountalas · 6 maj 2011
    • Jag hörde detta under 2011 kungliga bröllopet för första gången! Vilken psalm! Mycket nationalistiska.

    • Ozman · 5 maj 2011
    • Fantastiska arbete. Jag gillade henne sedan jag träffade henne i filmen "Triumfens ögonblick". En psalm inspirerande!

    • Mathias P. Almeida · 5 maj 2011
    • Förmodligen min favorit psalm - och jag säger att de har sjungit i många olika kristna körer. Margaret Hawkins, tidigare chef för Milwaukee Symphony Chorus och begärde att sjungas på hennes minnesstund.

    • Terry Margherita · 1 maj 2011
    • Stora psalm, tack för utstationering

    • Daniel · 1 maj 2011
    • En vackraste musikstycke antingen att sjunga eller lyssna

    • Mrs Barbara Fennell · 30 april 2011
    • Magnificent musik! Den medföljande bildspelet är så inspirerande! Jag hade en klump i halsen när den är klar och en förnyad lust att besöka landet mina förfäder. Skulle vi här i USA hade något nästan lika inspirerande.

    • Mary Clark-Schnibben · 30 april 2011
    • En inspirerande musikstycke med fina notation utlåning sig till en rörlig upplevelse när sjöngs av körsångare och publik antingen med orkester, orgel eller brassband ord accompaniment.The av William Blake lägga till experiemce

    • William James Young · 29 april 2011
    • Magnificent!

    • Ranko Gorski · 11 april 2011
    • Det misslyckas aldrig att inspirera mig!

    • margaret · 30 mars 2011
    • Great

    • Winnie Hu · 23 december 2010
    • Jag känner mig mycket bra

    • Victor Abraham Mendoza · 16 december 2010
    • Jag älskar den här sången, så patriotiska och inspirerande.

    • Joe Wardle · 29 november 2010