Partitur miniatyrbild

Recensioner av Hungarian Rhapsody No. 2 Piano

Thanks for posting a review!

Like this piece?

Like Cantorion?

Back Skicka recension

65 review(s)

Hungarian Rhapsody No. 2 Piano Rating: 4.92 out of 5 based on 65 reviews.
    • utmärkta bästa hjälp när det gäller de bästa bitarna av noter!

    • luis chavez morales · 8 mars 2017
    • Det är en riktigt vacker pjäs!

    • Oscar Fernando González · 1 februari 2017
    • Detta arbete är helt enkelt fantastisk, jag måste säga, att simplifidade av musik och dess komplexitet är perfekt placerade.

    • Henrique Mauler Borges · 3 december 2015
    • Mycket glad över att ha haft tillgång till detta stycke som jag gillar så mycket.

    • Jose Ortiz · 22 oktober 2014
    • MIN MAMMA BEHÖVER ATT SPELA DET! Det är yrande! Samt hennes bror (min farbror) används för att undervisa våra mormor (tror jag)

    • Rader Frugoli Peixoto · 23 mars 2014
    • Det är ett stort arbete, kräver en stark teknisk.

    • juan pablo mazo mesa · 2 mars 2014
    • Detta stycke är fantastiskt!

    • Beath Ownlaa · 12 december 2013
    • lyssna på det och jag älskade den... nu vill jag ta bort den

    • mariana sivila · 1 juli 2013
    • är en mycket intressant, mycket bra och djup

    • Luan Costa · 3 juni 2013
    • bra låt som uttrycker konstnären är mörk

    • gianmarco · 28 mars 2013
    • Buenisimooooooo

    • Nadia Ruiz Navratil · 9 januari 2013
    • slags svårt, men roligt att spela!

    • John · 14 december 2012
    • Precis detta It!

    • Mibhar Morante Crespo · 3 juni 2012
    • Detta mycket bra betyg hennes sökandet efter en lång

    • nestor alberto · 28 maj 2012
    • mycket bra även...och rekommenderar det till alla

    • michael douglas · 24 maj 2012
    • utmärkt Classic i en värld av musik, revolutionära

    • israel efrain brito · 23 februari 2012
    • Det är ojämförliga i sin genre

    • Juanarlos Rodríguez Díaz · 15 februari 2012
    • bedräglig enkelhet, stora teknik development, intensiv uttryckligen krävs för utföraren. Om du vet du verkligen spela piano är en av de låtar som ger spelaren maximal möjlighet att kommentera.

    • maurizio fagnola · 16 januari 2012
    • Perfekt musik, känna dysterhet av konstnären

    • Marcelo · 14 december 2011
    • Det är mycket bra, och är att poängen detta mycket väl skrivna och framgångsrika

    • Juan Sebastian Martinez Bustos · 22 november 2011
    • Great

    • Chi Yuen Lam · 17 november 2011
    • Om något värdigt och bra musik hörde i den ungerska rhapsodies är en av de största klassiska kompositörer. Rhapsody Nr 2 är en av de vackraste romantiska melodier föds från hjärtat av detta musikaliska geni.

    • Armando Castro Ferreira · 25 september 2011
    • fantastiska precis som mitt (;

    • Richard Clayderman · 4 juli 2011
    • amazing

    • Masoud · 11 maj 2011
    • Jag tror sensationellt ut noterna och kunna höra det.
      behandlar också frågor. är stor>

    • Magaly Porfírio · 3 mars 2011
    • Min favorit bit hittills ...

    • Amel · 19 februari 2011
    • buenisima

    • r · 20 januari 2011
    • En underbar arbete som visar inte bara virtuositet och den tekniska kvaliteten på pianisten, men också kvaliteten på skrivande och fantasi kompositören!

    • Julieta Romero · 3 januari 2011
    • Det är fantastiskt, komplexa och underbart.

    • Citlalmina Morales · 28 december 2010
    • är super Chiva Chiva jag älskar mest av allt ungerska Rhapsodies

    • vanessa alejandra rivas hasbun · 28 december 2010
    • En av de bästa låtar jag någonsin hört.

    • Miguel Angelo Zanotelli · 19 december 2010
    • Jag älskar denna pjäs är riktigt bra till bra

    • Josman Rafael Barrios Gonzalez · 14 december 2010
    • Den vackraste stycke för piano solo, var Liszt ett geni.

    • archaeotherium · 28 november 2010
    • Jag ska bara göra ett försök att interpretarña tack!

    • Abby Sandrick Dolç · 9 september 2010
    • ett mästerverk

    • Casper Count García · 30 januari 2010
    • mycket fantastiskt, en perfekt låt

    • Ricardo Ferrari · 21 december 2009
    • Optimus, utmärkt, fantastisk, Liszt är den bästa

    • pietro · 8 augusti 2009
    • Detta är ett magnifikt verk som säkerligen kommer att inspirera alla som hör det ... och ännu bättre, den har gratis noter! "Hungarian Rhapsody No 2" definitivt förtjänar hela 5 stjärnor.

    • Anonymous · 24 juli 2009