Partitur miniatyrbild

Recensioner av La Campanella Piano

Thanks for posting a review!

Like this piece?

Like Cantorion?

Back Skicka recension

113 review(s)

La Campanella Piano Rating: 4.87 out of 5 based on 113 reviews.
    • Detta är en absolut vacker, ethereal pjäs som jag var bara tvungen att få noter för efter att ha hört det. Jag misstänker att jag kan komma ur min nuvarande Chopin besatthet bara att ange en Liszt besatthet. Mycket bra pdf. Tack Cantorion!

    • Elizabeth Lavall · 28 april 2016
    • perfekt ju
      srt6uertyjwr56juwq54juw5r6juw5ju

    • luca cia · 26 januari 2016
    • Jag älskar den här låten... yaeh

    • jelai · 14 januari 2016
    • Mycket bra älskar jag här bit perfekt

    • Jasmine · 6 januari 2016
    • Jag hoppas att kunna spela denna låt en dag :D Men det kommer att vara mycket komplicerat eftersom det är skrivet av Liszt och verkar inte lätt :(

    • Osvaldo Ovalle · 24 november 2015
    • utmärkt kvalitet, storleken på noterna är lätt att läsa också.

    • Dollar Luo · 16 september 2015
    • Jag älskar Liszt! Om jag kunde slutfört detta, ska jag köpa tryckta ver...

    • giselle · 8 september 2015
    • Jag älskar hjälpt mig mycket jag älskar honom

    • adrian chatu dominguez · 4 september 2015
    • Tack så mycket. Vi är lyckligt lottade att ha så många sköna människor, villiga att dela sin tid och sin egendom för att underlätta sakerna de som inte har tillräckliga medel för att förvärva dessa noter. Många tack

    • clariola · 18 juni 2015
    • Jag tror att det är en underbar musik!

    • Vanessa Chak · 10 mars 2015
    • Bra musik... Jag glad att spela

    • あいむあいむ · 2 mars 2015
    • Som Kissin spelas mig oerhört, främst av Jevgenij ;)

    • Michael · 9 februari 2015
    • för jag hittade ingen jag mycket bra eftersom bör det inte runt

    • rafael · 6 februari 2015
    • En stor bit av sofistikerade

    • Cor Bor · 1 januari 2015
    • Detta arbete är det mest spektakulära jag någonsin hört, jag älskar.

    • martha elena gomez acero · 20 december 2014
    • Om du kan, skicka mig denna värdering, men för gitarr.
      Tack för att skicka det till mig.

    • Cesar Enrique Bermudez Villa · 18 juni 2014
    • Nr... tack för lägre gör det möjligt

    • oscar cariddi · 31 mars 2014
    • vackra och mycket uttrycksfull, enkelt storartad

    • nikola yondviç · 25 februari 2014
    • bara prova om det kan ladda ner eller inte

    • xin · 23 januari 2014
    • mycket vacker pjäs

    • yako rodriguez · 13 december 2013
    • Àwww härlig musik. Jag önskar att jag skulle spela det någon dag :-)

    • plez · 26 augusti 2013
    • utmärkt, utmärkt, utmärkt jag älskar campanella

    • cesar · 15 maj 2013
    • La Campanella piano sheet music

    • 홍유민 · 7 januari 2013
    • väl viks, super!

    • Diana Japaridze · 11 december 2012
    • första gången jag har hört detta stycke framfördes av Valentina Lisitsa, ett geni i piano spelar.
      Hon är underbar och varje gång jag ser hennes prestanda, är förvånad över för minuter.
      Jag älskar denna bit. speciellt när man spelar som Lisitsa & Kissin. Och jag tackar min vän för introduceing den.

    • haleh · 2 december 2012
    • Jag älskar detta stycke; kan inte vänta att lära sig det!

    • A. Stom · 27 november 2012
    • de i den i den

    • carlos villarreal · 4 november 2012
    • Jag älskar detta stycke så mycket

    • mckenzie · 17 september 2012
    • Jag älskar detta så fantastiskt!!!

    • tan · 18 augusti 2012
    • Det finns avtal om att inte spela händer av Medelstorlek

    • Lolo · 9 juli 2012
    • Jag älskar denna musik eftersom denna balett piece, vi vann 3 pris vid internationella lignano 13-15 kategori med bara 13 år!!!!!!))) :)) :)) :))

    • francesca · 18 juni 2012
    • godkända exemplaret, god imponera

    • Schu · 24 maj 2012
    • Det är svårt, jag vill spela!

    • Thomas Bolsée · 3 maj 2012
    • är fantastiska!!!!!

    • marcovaldo macciacchini · 23 februari 2012
    • Denna webbplats och musiken är stor trasslat till en vacker röra: (!!!!

    • Filipa Tomás Figueira de Alfredo · 22 februari 2012
    • Jag älskar detta stycke!
      Det visste inte inte dasman är helt enkelt att hämta kan!
      En sak är säker: Jag älskar detta stycke och denna webbplats!

    • Thomas Lanzendorfer · 9 januari 2012
    • Jag tyckte det var bra.

    • 尾﨑 淑乃 · 7 december 2011
    • underbara sammansättningen av pagannini

    • sara de los angeles · 12 november 2011
    • Jag älskar alltid villkorslöst!

    • charles · 5 november 2011
    • svämmar över anteckningar

    • katryn monique visayas · 24 oktober 2011
    • Detta stycke är så underbart, jag hoppas jag van att spela denna pjäs snart

    • Besty · 8 oktober 2011
    • Jag älskar detta stycke så mycket! Ah .. Tsuichira spela var det bara vackert

    • Sar · 6 september 2011
    • min favorit låt när jag var liten spelade min pappa det på natten.

    • Bellas · 3 september 2011
    • riktigt bra blad. im kommer praxis för texten några månader .....

    • Chezhoulian · 31 augusti 2011
    • Stor bit. Jag gillar det mycket!

    • Yi Lin · 29 augusti 2011
    • Jag gillar den här ................

    • Ernest Joshua · 27 augusti 2011
    • Det är en mycket vacker och hårt arbete

    • Gabriel Martins · 16 augusti 2011
    • Extremt svårt, men det låter så fantastiskt.

    • Sara · 2 augusti 2011
    • tack så mycket nu har jag mycket att studera

    • irma guevara · 31 juli 2011
    • stor bit --- kan inte sluta spela!

    • frank · 23 juli 2011
    • WOW! så svårt att spela på piano!
      Jag gillar detta ~ ~ så mycket ~ ~

    • Fantaisie · 10 juni 2011
    • cool.

    • ashley · 12 maj 2011
    • Jag blev så avundsjuk på pojken att spela denna pjäs i min klass!

    • Rudolf · 22 april 2011
    • jag gillar att spela den i Aminor

    • Emilio JOdie · 19 april 2011
    • cool

    • ion preda danut · 21 mars 2011
    • Jag fullkomligt älskar denna pjäs Mitt mål är att kunna spela den innan im 20

    • anomynus · 18 mars 2011
    • Bara bra. stor att du kan ladda ner Sun Tack!

    • Friederike Lena de Font · 14 mars 2011
    • är vackert! Också titta på videon!

    • Davide Gaioni · 1 mars 2011
    • är underbart för mig, är en av de vackraste verk.

    • Tatiana Alessandra Rathunde de Souza · 26 februari 2011
    • Jag lär mig måste spela denna pjäs ... jag älskar det så mycket!

    • Linh Pham · 31 januari 2011
    • Fortfarande nya svårt att förstå

    • Paradorn · 31 december 2010
    • Jag gillar denna pjäs när jag hörde Kevin suherman spelat detta ... aaaaaaaaaa .. den ton som han producerar är så vacker

    • unknown · 28 december 2010
    • detta är ett mästerverk och riktigt bra hoppas jag kan spela OT samt Liszt: D.

    • hossein · 9 december 2010
    • mycket bra, skulle jag uppskatta venezuelanska sånger noterna

    • johanna rodriguez · 25 november 2010
    • den Campanella föremål för mycket inspiration

    • otto guillen perez · 25 november 2010
    • Jag älskar att nästan varje bit ger historien nedan! Detta är mycket viktigt att förstå vad någon spela!
      Jag föreslår att du lyssnar på solopiano av Ashkenazy eller Richter!

    • pianiste · 16 november 2010
    • Jag älskar denna pjäs x33333.

    • susana · 16 augusti 2010
    • gillar denna bit så mycket

    • kailey · 15 augusti 2010
    • Mycket stimunlating lyssna på den solo på piano eller av levande orkester i samförstånd.

    • Mike Fletcher · 13 augusti 2010
    • Jag älskar den bit från La Corda D'oro ... hela vår klass blev galen över den låten! lol
      :-D

    • Michael Martinez · 20 februari 2010
    • Jag älskar den här knytnäven låten jag hört i en anime som heter La Corda D'oro Primmo Passo. Killen spelar piano, är hans namn yurotaro, spelat detta och jag blev förälskad i den.
      Jag rekommenderar denna anime till alla musikälskare, så att du också kan hitta din egna noter. Vår noterna är i våra hjärtan. :)
      Den här låten var en av de låtar som inspirerade mig att spela och älskar piano ännu mer.
      Och jag tror att den här låten är bara riktigt vacker trots att det är ganska i spänd. , P

    • poy poy · 18 april 2009