Partitur miniatyrbild

Recensioner av Calon Lân SATB

Thanks for posting a review!

Like this piece?

Like Cantorion?

Back Skicka recension

34 review(s)

Calon Lân SATB Rating: 4.79 out of 5 based on 34 reviews.
    • Vacker musik, vackra ord, vackert produceras, vackert klart layout, helt enkelt underbar, diolch yn fawr

    • Mal · 19 april 2016
    • Här var en lifesaver eftersom jag behövde denna låt att spela för en psalm i morse och kyrkan inte hade en när jag kollade igår. Det är super att det är allt på en sida för. Många tack.

    • Jenny Anderson · 17 januari 2016
    • absolut vacker melodi och vi satte "vilken vän vi har i Jesus" till det - SUBLIMA

    • yvonne · 16 september 2015
    • Da iawn diolch

    • Salty Halen · 4 september 2015
    • Helt underbart vacker!!! Behövs för en walesisk begravning och "passar räkningen."

    • Arthur J. Straub · 21 juli 2015
    • Vackraste låten för min mors Service för Thanksgiving

    • Jane Bebbington · 12 mars 2015
    • Underbart inspirerande psalmen

    • Sid Emery · 7 mars 2015
    • Tydlig och väl organiserad. Jag har också en TTBB arrangemang av Alwyn Humphreyss och de båda sådana unika arrangemang av denna mycket vacker och gripande walesiska Psalm - Calon Lan (ett rent hjärta). Älskar det och sjunga Humphreys arrangemang i små mens kör.

    • Clive Basson · 13 augusti 2014
    • En absolut favorit hos mig med så mycket känsla

    • Joachim Fischer · 14 maj 2014
    • Utmärkt tune - hörde det på en blåsorkester tävling och ville införa det för vår konsert bandet

    • Bob Batty · 16 april 2014
    • Mycket väl ställa ut - kristallklart att läsa och korrekt. Skulle vara bra att ge alternativa nycklar, om du inte redan. Tack - Jag kommer att använda det på en krematorium begravning i eftermiddag!

    • Stripey · 18 februari 2014
    • Älska denna musik! Tack för noter

    • anna davison · 29 november 2013
    • Vad en banal låt. Orden är trivialt och melodin kunde ha skrivits av en GCSE student. Vad är den walesiska tänkandet?

    • Amber newtons hat a banal song! The words are triv · 4 augusti 2013
    • Detta är bara bra - lättläst - spelbar musik!
      Tack så mycket Cantorion.

    • Eleanor [Tiz] Odell · 13 juli 2013
    • Enkelt att hämta, utmärkta arrangemang och...GRATIS. Amazing! Tack.

    • Sharon Parmenter · 7 januari 2013
    • Denna is...brilliant
      Att använda forna cello och ursprungliga röst arr.

      Woohoo!

    • emily clark · 20 november 2012
    • Det är härlig, nu i en minut, är inte det!!

    • Billy Big Bollocks · 3 oktober 2012
    • Utmärkt, typesetting bra, mycket tydligt att läsa, en bra nyckel att sjunga i.

    • David W · 16 september 2012
    • mycket tydlig och succint

    • gwynant cwmbowydd · 4 juni 2012
    • hjärta upp till pianomusik är underbar , vacker sång.

    • sal · 23 maj 2012
    • Magnifika Hymn och utmärkta tolkningar fastän helt olika

    • Giorgio Gallizioli · 24 mars 2012
    • Jag har bott i USA i över 30 år och ville höra den rena walesiska versionen av denna vackra psalm. Det förde tårar mina ögon.

    • Eileen · 27 september 2011
    • En inspelning Sian James är bättre än en annan av Katherine Jenkins i mitt tycke - även om jag är bara en elev mig själv, det låter för mig som en walesisk högtalare Sian James och det är ett andra språk högtalare är Katherine Jenkins. Håller du med? Om ja, hur om inspelning Sian James första, trots att han var den som började sjunga när folk klickar på "lyssna"? Tack.

    • Mike · 1 maj 2011
    • För mäns röster - super!

    • Shirley · 8 februari 2011
    • Mycket bra, tack! Den "perfekta"! Hej då.

    • Gareth ap Ioan · 27 september 2010
    • Så lätt att hitta! Brilliant. Diolch!

    • CHris · 16 augusti 2010
    • Även en engelsman, jag har bott i Wales under många år och älskar möjligheten att sjunga denna hymn - helst i walesiska - i min kyrka. För att höra församlingen sjunger denna bit är något att skåda. Diolch!

    • Steve Reeves · 7 juli 2010
    • Jag bor i Amerika och ville sjunga den här i kyrkan. Det var fantastiskt att hitta det så lätt. Tack, tack.

    • rilliamsuth w · 28 mars 2010
    • Jag behövde det för ett bröllop. Mycket användbart för att kunna hitta den så lätt.

    • Ted Sweet · 20 juli 2009