Partitur miniatyrbild

Recensioner av Ballade No. 1 Original version

Thanks for posting a review!

Like this piece?

Like Cantorion?

Back Skicka recension

34 review(s)

Ballade No. 1 Original version Rating: 4.94 out of 5 based on 34 reviews.
    • Jag är fortfarande en nybörjare i denna värld av piano, men jag gillar den här låten väldigt mycket.

    • César Ricardo · 19 november 2018
    • Jag tror att det bör hämta är en form mer enkelt och tillgängligt

    • Juan Manuel R · 26 oktober 2016
    • Även om detta är difficlut att spela, älskar jag utmaningen

    • ron1111 · 3 februari 2016
    • Även om detta är difficlut att spela, älskar jag utmaningen

    • ron1111 · 3 februari 2016
    • de har några conseg för någon som i piesa att ta sitt första steg i denna värld och inte kan följa någon till dig på sene att spela

    • pablo emanuel orellana · 11 januari 2016
    • Det är essensen av det disciplinerade, rastlös själ dominerande, kreativa uttrycket. men må mycket väl vid tidpunkten för dess genomförande, en visdom indecifrable. Jag tar ett helt år att bemästra det och andra förstår det

    • jose Phillips · 9 augusti 2015
    • Jag älskar den här låten är. Tack ( ≧ ∇ ≦ )

    • ***** · 8 november 2014
    • Bra! (≧∇≦)

    • White Asparagus · 7 november 2014
    • Skulle älska att se slukade här låten själv bland verk av Chopin, noter

    • 長尾 亨 · 22 augusti 2014
    • Jag älskar chopin, Beethoven, bach... jag älskar musik i alla dess former av uttryck. tack för att dela denna värdering.

    • elizabeth a novaes · 8 juli 2014
    • Vänligen Publisher tillhör detta betyg Ballade No. 1 Chopin

    • eugenio gonzalez abad · 14 november 2012
    • Vänligen kan du hjälpa mig att redaktionen är denna poäng (Ballade N ° 1 op 23)
      (Chopin) eftersom jag behöver för min piano studier, tack

    • Sebastian Gonzalez · 10 oktober 2012
    • Jag tittade mycket för denna poäng. Det gläder mig att har uppnått.

    • Agustín Cao · 8 september 2012
    • Eftersom mycket liten jag brinnande Chopin. Började spela hans kompositioner fortfarande väl nya, var så min beundran för denna underbara kompositör. Denna ballad, Nocturne i Ess dur, farväl Waltz, Prelude halm, och i synnerhet Improvisational Fantasy är mina favoriter.

    • Leuri Lyra · 9 augusti 2012
    • Gud musik, jag tackar er för bokföring av denna musik

    • mei · 30 juli 2012
    • Älskar en mycket romantisk sång!

    • 梯子 · 24 april 2012
    • Lämpliga ursprungliga balladen.

    • 名無し · 16 december 2011
    • mycket bra

    • cesar alejandro torres yamaguchi · 10 november 2011
    • så mussla men givetvis med en professionell pianist ....

    • alex · 8 oktober 2011
    • En av de snabbaste och vackraste Chopin

    • Alberto · 31 juli 2011
    • det bara vackra n känslomässiga.
      Jag älskar den här en såååå NUCH!

    • watanabe haruka · 13 december 2010
    • är en bra musik är mycket dificil att spela men det är bra =)

    • andrew · 15 februari 2010
    • Det är vackert! Svårt att spela men mycket mycket ... är mycket vacker men mycket svårt (åtminstone tills jag blivit tillräckligt bra)

    • marina · 15 september 2009