Partitur miniatyrbild

Recensioner av Suite No. 1 Original version

Thanks for posting a review!

Like this piece?

Like Cantorion?

Back Skicka recension

174 review(s)

Suite No. 1 Original version Rating: 4.86 out of 5 based on 186 reviews.
    • Tack så mycket!!!

      Någon som vet hur man hittar?
      1: a pjäs: "Middag"
      2: a pjäs: "Nocturne"
      från soundtracket till "The Lady kalifen"

      https://www.youtube.com/watch?v=nLNCl45duCE&index=1&List=PLC7C4FE305DD01D58

      eliasrodirgues@gmail.com

    • Elias Dos Santos · 20 februari 2017
    • Oh Gud! Kommer jag någonsin spela det på min balalaika?!

    • Denis · 10 december 2016
    • Mycket bra och jag älskade det

    • gerardo saucedo monreal · 3 december 2016
    • Det måste tillåta mig att ge min cello och lära sig vänster hand positionering

    • moinard rene jean · 1 november 2016
    • Mycket bra musik

    • Hector navarrete · 14 augusti 2016
    • Jag älskar denna pjäs. Det är så enkelt skriven men även så stora till ljudet

    • Lea · 6 juni 2016
    • Detta är bra för min pedal studier på orgel.

    • Martin L. Carl · 15 mars 2016
    • Johann Sebastian Bach behöver ingen närmare presentation, anses av många (och jag verkligen inkludera mig själv) som en av de största musikerna i väst och hans verk historia förtjänar att studeras och njöt när så är möjligt.

    • Renô Torres Macaúbas Junior · 20 januari 2016
    • Även om jag är 13 år gammal och ett år spela cello jag rider min audition för en festival jag är antingen presentera Requiem (som redan touch på en konsert och jag älskade det) och förspelet från Suite. Jag tror att det infört både.

    • Zurishaddai · 18 december 2015
    • Väldigt bra! Jag hittade exakt vad jag letat efter!

    • Ualison Vieira · 28 oktober 2015
    • är den mest inneboende mänskliga sublimering.

    • saul kanclarovicz · 8 juli 2015
    • Det är utmärkt! Tack, detta är bra, för min nivå fortfarande jag kan inte röra den, men jag hoppas att göra det i någon framtid.

    • julieta lopez · 13 maj 2015
    • ..........

    • eduardo · 13 april 2015
    • Utmärkt för studenter på cello.

    • John Hernandez · 13 mars 2015
    • Utmärkt sida, hjälpt mig mycket hjälp.

    • Sebastian Rodrigo · 1 februari 2015
    • mycket bra perfekt

    • ernesto teram · 1 februari 2015
    • Det är en unik sång, det är min favorit PERFECTOOO! :)

    • blanca andreu perez · 3 januari 2015
    • Underbara arbete, himlens gudomliga.

    • Jorge Carlos Dubiniack · 2 december 2014
    • en mycket vacker och bra arbete hårt spela kkk

    • pablo lima · 31 oktober 2014
    • Dude, tack mycket låg bakom endast preludio och slutade att upptäcka att detta är bara den första rörelsen av hela låten. Tack igen

    • Anderson André Pereira · 5 juni 2014
    • Awesome så bra jag älskade det.

    • John SMith · 21 maj 2014
    • Far till harmoni och kontrapunkt

    • Nicolas Vazquez · 5 mars 2014
    • en av de bästa verken av j.s.bach

    • gabriel · 25 december 2013
    • mycket bra AAH jag älskar denna låten

    • yesenia · 16 december 2013
    • Jag är mycket nöjd.

    • max breininger · 3 december 2013
    • Mycket bra pjäs och transkription

    • Felipe Hermosillo · 16 november 2013
    • Väldigt bra! verkligen recoendable! utmärkt musik

    • Elimia Naira Flores · 14 november 2013
    • Ja detta här buenana versionen

    • jorge duplex · 10 november 2013
    • Underbar och ett stort bidrag till musikaliska kunskaper och för själen

    • Larrry Jazz Louis · 3 november 2013
    • Vackra verk av legendariska j. Sebastian Bach. Laddade ner noter för att försöka köra det på bas.

    • Jerry · 3 oktober 2013
    • "Jag är blåst bort! Tack för ditt arbete, jag lär mig mycket.

    • Marisa Adam · 3 oktober 2013
    • Den har en mycket fin melodi att du når hjärtat, är att en bra cellisten Sebastian Bach

    • Leire · 24 augusti 2013
    • Jag har inte någon översyn i det avseendet verkar utmärkt för mig

    • Adalberto Gome · 20 augusti 2013
    • för att spela cello, förlorade jag min betyg för väder det är lätt men längesen jag inte spelar det

    • daniela romo · 11 juli 2013
    • Johann Sebastian Bach är min favorit kompositör.

    • Daniel Alves Guedes · 4 maj 2013
    • Bra... Är det ett tillfälle att främja och förbättra

    • Gadiel Oviedo · 15 april 2013
    • Mycket bra redigering men innehåller fortfarande fel begrepp Dotzauer eliminera dubbla strängar i förspelet. Tack för PDF

    • E. Diaz del Campo · 8 april 2013
    • Bra edition men fortfarande bära Dotzauer felaktiga begreppet att eliminera dubbla stoppen i förspelet. Stort tack för denna PDF

    • E. Diaz del Campo · 8 april 2013
    • Detta var den enda plats som jag hittade denna poäng, Grattis

    • Rodrigomoreira · 10 mars 2013
    • så länge USA så jag kommer att lägga till favoriter

    • Jair Esteban Mendez Cifuentes · 17 februari 2013
    • vackra Pernillas men låååånga lång

    • 8pato · 2 februari 2013
    • utmärkt, en värdefull, tillgänglig arbetar i behandlingen. Tack

    • Valentina Kosak · 30 december 2012
    • en av mina favorit cello! Tack

    • Daniela Zegarra Reyes · 10 december 2012
    • mycket bra, gjorde precis 3 månader som jag söker den

    • andres dan ahumada araya · 7 december 2012
    • Fantastiskt är ordet från en annan planet

    • jordi salavert · 23 november 2012
    • utmärkt brutna ackord i ren stil JS Bach

    • moevai · 4 november 2012
    • min tidigare visste varken klassisk musik men nu tedigo sanningen I love åå ECHO jag spela ett musikinstrument som kallas violoncell

    • guadalupe · 3 november 2012
    • Jag älskar denna låt som jag kommer att försöka ta bort det med piano.gracias-miguel i argentina

    • miguelleonardo moreno · 25 oktober 2012
    • inget fel allt jag gillade.

    • david salvador ruiz · 13 september 2012
    • Detta arbete är vacker!

    • Damáris Rodrigues Dias Fontes · 27 augusti 2012
    • Exelene!

    • Matías Perez Bruschi · 14 augusti 2012
    • Många tack för dela dessa stora landvinningar av människans skönhet!

    • ezequiel · 9 augusti 2012
    • Svit 1 k allt jag behövde en melodi k varje gång k köra över mig känslomässigt fantastico

    • marcos c bueno · 2 augusti 2012
    • MYCKET bra gör sanningen mig stora detta betyg 10 manskap

    • suri ibarra · 30 juli 2012
    • Mycket bra är fick vad jag ville, du killar stora, tack.

    • Daniel Alves Guedes · 27 juli 2012
    • mycket goda betyg som jag vill beröra det men jag knappast jag kommer att försöka se om jag kan redan i 2 månader jag älskar cello och redan jag har spelat 1 år stor del

    • yo · 25 juli 2012
    • exepcional

    • noemi sainz · 12 juni 2012
    • Det är en bit av stort värde för cellisten som är ett stort steg för våra utjämning bach är en stor kompositör och unika saker ingen annan

    • Oscar Bardales · 3 juni 2012
    • Mycket trevligt tema

    • Miguel Arenas U. · 19 maj 2012
    • Jag har varit söker denna notblad och nu hittats, tack!

    • luiz sebastiao · 6 maj 2012
    • Ingen kritik är bra detta arbete.

    • Joaquim Presno da Silva · 2 maj 2012
    • Jag guuusta poäng... med vissa Celli rätt purete!

    • fransisca · 29 april 2012
    • Jag gillade alltid detta stycke, från första gången som hört, en effekten ger vanligtvis Bach. Många tack för din insats.

    • jano · 21 april 2012
    • en underbar, söt och stark, som ljudet av cello.Jag spela cello och lossning börja studera

    • mati · 14 april 2012
    • De bör överföra till värdering av den nya världen av Dvorak

    • Jeremías Devia · 7 april 2012
    • Jag älskade... alltid såg för en webbplats av musik,,,, underlättas mitt liv

    • jovani neto · 5 mars 2012
    • utan kritik bara berömma underbart att höra ljudet

    • Felipe Bezerra Amaral · 3 mars 2012
    • som far att alla noter för cello:

    • casar augusto valdiviezo ortiz · 2 mars 2012
    • Interpretació Excel.lent

    • Joan Anton · 26 februari 2012
    • Mycket bra svit.
      Tack för att dela med oss.

    • Farid Canahuati · 23 februari 2012
    • spektakulära

    • silbore echeveste · 12 februari 2012
    • Det är väl bra

    • paula rodriguez · 31 januari 2012
    • ett konstigt fullständig musikstycke. inte hemskt svårt att spela eter (jag har med cello lektioner i 6 månader)

    • g.n · 10 januari 2012
    • awesome

    • yaki · 4 november 2011
    • Mycket bra poäng... nu är att utbilda bem.kkk "

    • Willian Lazaro Roberto · 3 november 2011
    • Tack är mycket bra denna poäng ska vara tillgängliga

    • mary · 2 november 2011
    • utmärkt

    • Camilo Alfredo Millanao Inostroza · 29 oktober 2011
    • Jag gillade verkligen det arbete som jag lyssnar till den praxis på cello för att se vad som händer, eftersom jag är en som helt nyligen adolecsente komma igång med instrumentet.

    • Joaquin romero · 20 oktober 2011
    • Detta är en så fantastisk låt

    • sky-guy · 29 september 2011
    • är ett stort arbete, ser jag nästan alla cellister utföra den

    • geraldo santos · 21 augusti 2011
    • mycket buenaa i 1 dag för att lyssna 30 gånger

    • kenneth · 17 augusti 2011
    • Det är perfekt, däck jag aldrig på att höra det.

    • maira antelo · 1 augusti 2011
    • Jag fann det spektakulärt! Det är allt gott som man kan förvänta sig cello älskare. Grattis!

    • Sueli Marisa Rodrigues De Oliveira · 29 juli 2011
    • är mycket bra eftersom jag är cellist

    • juan jose ocampo roa · 27 juli 2011
    • utmärkt, en majestätisk flod som rinner ...

    • juan andres martinez · 25 juli 2011
    • finooooooo

    • eglis desiree · 26 juni 2011
    • är en utmärkt melodi, jag överföra fiol, för att se hur de lyssnar, men det är utmärkt.

    • Kevin Salem Obregon Garcia · 28 april 2011
    • vår Jag älskar den här låten och jag är fast besluten att engagera sig i den!

    • nathália vidal sato · 26 april 2011
    • om arbetet med de kommentarer som en pärla på musikalisk litteratur

    • david pinto · 15 april 2011
    • Jag älskade den här låten någonsin och jag har noterna tyvärr placerad efter 3 år men nu har jag bestämt mig jag vill spela det igen. Jag HbAE de toner som spelas med 13 och de var precis så jag tror att de har gjort någon egentlig skillnad: P. LG Svenja

    • Svenja · 11 april 2011
    • Han är ett geni, jag försöker fortfarande att spela sin musik, mycket bra!

    • Leonardo Caldeira mOura · 13 mars 2011
    • utmärkt arbete, mycket bra!

    • rosario castillo leyton · 25 februari 2011
    • detta mycket trevligt arbete

    • sara gonzalez insua · 20 februari 2011
    • detta mycket bra rola

    • escucha lo visibles · 6 februari 2011
    • vi spelar denna vackra sång

    • Daniel chamore · 6 februari 2011
    • Detta är den ultimata svit för cello och en av de mest fantastiska musik jag någonsin hört! Bach är bra!

    • rosa · 3 februari 2011
    • Mycket bra arbete.!

    • Valentina Paz Venegas Schmidt · 20 januari 2011
    • En Fråga Linda för att höra och köra!

    • Helio Rodrigues Saldanha Junior · 9 januari 2011
    • Jag älskade att kunna hitta denna svit här! OTIGINAL fortfarande - här låten är djupt röv -

    • Amanda melo · 5 januari 2011
    • exelente

    • victor · 30 december 2010
    • Utmärkt ... mycket bra bidrag! : D

    • Carlos Angel Mancilla Guzman · 9 september 2010