Partitur miniatyrbild

Recensioner av The Entertainer Original version

Thanks for posting a review!

Like this piece?

Like Cantorion?

Back Skicka recension

200 review(s)

The Entertainer Original version Rating: 4.79 out of 5 based on 205 reviews.
    • Super konstaterar, men en inspelning av några konstiga inspelning. Pozdro från 1980!

    • TOMI · 30 december 2016
    • Verkar mycket lämpligt för en klass visar. Det är mycket komplett. Kommer han Poäng 4 hand?

    • Juan Cruz Abella · 20 december 2016
    • huhohuyg8g8u6yh6y7uy

    • hkuigfy · 7 december 2016
    • Tack för att använda denna pjäs gratis!

    • JH · 12 november 2016
    • Jag gillar eran du söker

    • abcdefg... · 4 november 2016
    • muy alegre

    • Josep Miquel Bonet Morales · 31 augusti 2016
    • bra mycket delighful
      Tack så mycket

    • jenny · 16 juni 2016
    • bra och aktuella föreläsningar för nybörjare

    • joao claudio margoni · 23 maj 2016
    • Tack för att ge en gratis nedladdning av den ursprungliga "The Entertainer" noter för piano.

    • Steven van de Ven · 26 februari 2016
    • Utmärkt musik som tog mig till tidigare när du tittar på filmer av den amerikanska västern.

    • EDMAR ANTUNES DE OLIVEIRA · 21 februari 2016
    • Fantastiska fantastiska fantastiska fantastiska fantastiska fantastiska

    • Jospeh Lighter · 6 februari 2016
    • MYCKET BRA SITE, TACKA ERT SAMARBETE ATT MUSIKERNA I VÄRLDEN TACK FORTSÄTTER SÅLEDES

    • FRANCISCO LOPEZ · 16 september 2015
    • utmärkta arbete... tack vare denna pag kunde hitta den poäng som behövs för att presentera min dotter!

    • natalia · 9 september 2015
    • Höll sökning "gratis" musik. Hittade inte tills jag sökte på "The Entertainer filmmusik" fyi. Men...Jag hittade det och tack. Så många varianter, är det bra att veta vad den faktiska ursprungliga är. Gamla kille kommer tillbaka för att försöka igen och bara hoppa rätt i. Har klassisk gitarr bakgrund/utbildning och vissa piano längs vägen så jag tror jag kan dra off...wish mig lycka till.

    • Dan Baxter · 24 mars 2015
    • MYCKET BRA TOLKNING. Grattis

    • LUIS GOYTIZOLO · 11 mars 2015
    • Jag gillar äldre musik, jag kan göra Melodie från Fur Elise, fast jag vet de flesta av bakgrund/bass clef del, fortfarande behov av att få tidpunkten.

    • D.Ayres · 12 februari 2015
    • awesome song!

    • guy · 14 januari 2015
    • Bara en klassiker

    • NewYorkerWolf · 13 januari 2015
    • Efter att ha varit på piano kul, på trumpet mer. Och filmen första. Hälsningar till Lonneman ;))

    • Jens · 22 december 2014
    • Tack för noter

    • Сергей · 20 december 2014
    • utmärkt webbplats. kommer att berätta för alla om det!

    • Sue M · 16 november 2014
    • Awesome song för underhållning och underhållande shower.

    • Mectacular · 8 november 2014
    • KRITIK, NEJ! Jag älskar detta tema!

    • misteriosa · 29 oktober 2014
    • Är 15 och har det i början av sommaren i 2 veckor lärt. Ja, det är genomförbart, utöva svårt, men med 1-2 timmar per dag) Och så ett litet tips: spela bästa utantill och fokusera på rörelsen av vänster hand :)

    • Piano · 14 augusti 2014
    • Utmärkt, full av energi och roliga. Alla vill lära sig denna klassiker.

    • Naomi Torres · 23 april 2014
    • Perfekt! Precis som musiken kan inte jag hitta i mitt garage från min barndom!

    • Teresa S · 17 februari 2014
    • Utmärkt tolkning, vilket ger ett intryck av pianot i salooner av vilda västern.

    • Dominique · 8 februari 2014
    • Utmärkta arbete. Spela denna bit av detta barn. Jag älskar dig!

    • Marcos Pecorari · 10 november 2013
    • Perfekt för att studera och spela på skoj med familj och vänner

    • Afonso Gomes · 23 oktober 2013
    • Vet inte hur man laddar ner musik

    • mana · 23 september 2013
    • Jag älskar den här låten så mycket glad.

    • ここみ · 29 augusti 2013
    • Jag har tid redan spelar nedbantade och letar efter den ursprungliga värdering av Scott Joplin, som enligt min mening, inte når Sulan på skon och detta är den bästa hemsidan

    • Ivan Gassol Saez · 26 juli 2013
    • trevligt, thx för att dela detta blad!

    • piano_bin · 20 juli 2013
    • Hon hade sökt sedan länge sedan i den musikaliska Unión Española

    • Eugenio Reinhard · 15 juni 2013
    • Det är en stor bit för divertirce och förbättra

    • Jhon Anderson Patiño · 10 maj 2013
    • En av de bästa låtarna av alla tid och min personliga favorit.

    • Garrett dufoe · 1 maj 2013
    • Jag älskar bit! : D
      Men något tungt

    • Melanie · 17 april 2013
    • Du måste kunna spela som...

    • Mr. XXX · 27 mars 2013
    • Det är mycket bra på denna sida men det finns vissa värderingar som jag söker

    • Vivian Vilamani Sosa · 25 mars 2013
    • en väl utformad webbplats. Allt är perfekt. Berörda oändlig tack!.

    • memduh · 23 februari 2013
    • Jag älskar den här låten jag också prova och ta reda på sätt att dansa till den dess som cool

    • abigail · 22 februari 2013
    • Jag älskar melodi och rytm

    • abuenoc@yahoo.es · 22 februari 2013
    • Jag älskar denna låten! Vi måste vara mycket örat och förmåga att skapa denna typ av musik!

    • emi lia · 12 december 2012
    • Det är min favoritlåt

    • helena f r · 26 november 2012
    • Inte mycket lätt att spela, men sexig.

    • Ikke Tastentänzer · 10 november 2012
    • Detta är en mycket livlig klassisk, och flyttade. Jag säger som scott joplin gjorde detta stycke med hårt arbete och estusiasmo för sina vackra objetivo.es.

    • ricardo fuentes · 27 oktober 2012
    • Här är ja här är o ja som är här så ja som är här o ja

    • fsfqsfs · 3 oktober 2012
    • Cool :) älskar det

    • vo bach duong · 21 september 2012
    • Hej, gav jag en 5 stjärna!

    • Mahagoni · 31 augusti 2012
    • Men jag har ändrat mig: D
      Jag försöker spela upp den på piano, men det är fortfarande VERDAMMT MALL SAUSCHWER!

    • Mahagoni · 31 augusti 2012
    • Uuuups.... wusste inte vad är granska...: jag
      Na ja... totala GEILES ljög: DS

    • Mahagoni · 31 augusti 2012
    • Det verkar mycket glad och roligt när olles ger du vill dansa

    • Sara González niño · 30 juli 2012
    • gång på gång fantastisk sång

    • harald · 28 juli 2012
    • Användningsområden för första gången, favoritlåt, så glad över.

    • アイラ · 8 juli 2012
    • Detta är mycket trevligt och jag kommer att spela det!

    • Yi Beom Gyu · 4 juli 2012
    • otroligt mycket bra xD... Jag kallar uppmärksamheten glädjen

    • Joan Gaucho · 23 juni 2012
    • Jag skulle säga att detta är en av de bästa låtarna som jag någonsin har hört. Jag är lärande det nu och jag njuter verkligen av det. Bästa låten någonsin!!!!!

    • Solomon · 18 juni 2012
    • Poängen är perfekt.

    • guillermo juan · 10 juni 2012
    • Toll
      Super
      Det är en stor sång
      Det är min lieblingslied

    • leonard · 22 maj 2012
    • bättre än inte möjligt c RAGTIME!
      JAG GILLAR!

    • Léa · 19 maj 2012
    • Den här låten är lite svårt

    • izael julio cochito vicente · 17 maj 2012
    • Bra låt! Älska det, tack så mycket.

    • satoko · 11 maj 2012
    • Jag älskar detta stycke och alla scott joplin

    • eduardo solorzano · 3 maj 2012
    • Det är ett ämne som jag alltid har tyckt.

    • Lo Graller · 20 mars 2012
    • deinemudda

    • opj · 29 februari 2012
    • Att spela hemma med barn! Jag valde en rolig låten.

    • ゆうまま · 24 februari 2012
    • Jag gillar the entertainer!

    • 福山 大海 · 20 februari 2012
    • Denna lek fångade mig min uppmärksamhet genom sin sammansättning, den glädje som visar och sin originalitet. Min avseenden till författaren: Scott

    • Sara Vizcaíno · 11 februari 2012
    • Detta stycke är fantastiskt

    • Phillip · 30 januari 2012
    • Wow *-* jag bör få 3 examina mediaaa i.... < 3

    • francesca · 19 januari 2012
    • Jag älskar denna org mycket bättre än andra

    • D · 10 januari 2012
    • yoine

    • bu- · 4 december 2011
    • Små återkallande av vänner spelade i tillkännagivandet av piano nu vill spela.

    • riho · 3 december 2011
    • Super

    • Bjus · 23 november 2011
    • Awesome låten love att lyssna till det I 'd love to Läs den ursprungliga Entertainer someday

    • Audrey · 21 november 2011
    • Ragtime låten till spetskompetens

    • andreino · 28 oktober 2011
    • Jag vill spela det här en dag ...

    • Ceri - ann · 27 oktober 2011
    • Det är en svår fråga för mig på piano men jag gillar och jag kommer att lära sig spela

    • Lautaro Cárdenas Mancini · 21 oktober 2011
    • Super-versionen låter bra, men lätt att spela, bra!

    • Amigo · 20 oktober 2011
    • En av de bästa bitarna Joplin skrev. Arrangemanget var fantastisk och utskriften helt klart.

    • Phil · 18 oktober 2011
    • är mycket bra och påminner mig när jag var liten för filmer ls

    • helenags · 10 oktober 2011
    • Den här låten ger minnen och joy1

    • anonymous · 8 oktober 2011
    • Ddetta är den bästa gamla låt jag någonsin hört

    • mr. x · 6 oktober 2011
    • det är fantastiskt: O

    • mira akawi · 19 september 2011
    • 30 \ 07 \ 2011 Enrico Arba de 15 år "har spelat i Alghero, provinsen Sassari på Sardinien, Via XX Settembre auditorium neanke utan ett fel, han är musiker och KE PRODIGY !!!!!!!! !!!!!!!!!

    • amica di enrico · 7 september 2011
    • nice

    • rachel giam · 13 augusti 2011
    • bra mycket bn piaeza sida nesayar k aunk inte bra bit för att uppnå

    • roberto sebastian · 12 augusti 2011
    • Supi-trevligt om du kan även

    • hari · 7 augusti 2011
    • Jag gillar det här eftersom min pappa och farfar spelar det liksom

    • daniel · 5 augusti 2011
    • oh man. optimimus här låten är ren. en bra låt och fin han är fri

    • p-master · 1 augusti 2011
    • JAG ÄLSKAR! den här låten har jag längtat efter att få spela det här kanske när jag är äldre;) men tack vare dig! Detta är såå bra!

    • cheryl · 29 juli 2011
    • Jag älskar musiken muymuybuena clesica

    • frank gustavo saenz gomez · 4 juli 2011
    • Jag har alltid gillat den här låten .... är det bästa .........

    • daniel alejandro ramirez reina · 1 juli 2011
    • En rolig låt och samtidigt komplex. En blandning mellan roliga och skickligheten!

    • Maurizio Giuiusa · 9 juni 2011
    • Det är fint hur detta är originalet och inte någon förenklad version

    • Scout · 8 juni 2011
    • bueniiisima är en låt är super cool, superb

    • anuki almuedo montero · 30 april 2011
    • mycket bra

    • jaime garcia mochales · 13 april 2011
    • väl kontrollera detta är oundvikligt att inte höra mig facina

    • arturo lopez cruz · 31 mars 2011
    • Jag ville spela den här låten ☆

    • · 5 mars 2011
    • Mycket bra låt gamla minnen

    • Juan Rogelio Garcia Aguilar · 27 februari 2011
    • bellissimaaaaaaaaaaa

    • garofalo giovanni · 20 februari 2011
    • chevege

    • marcia · 19 februari 2011
    • Så kul!! 50 gazillion stjärnorna!

    • Em · 18 januari 2011
    • Tar tillbaka många trevliga minnen. Awesome, rytm, ljud, hela bollen av vax. Älskar det.

    • Sheila · 13 januari 2011
    • Jag älskar den här låten! esttoy bestämde sig för att spela det

    • Sophie · 31 december 2010
    • Jag älskar den här låten
      Aunq "är lite svårt d 'tocaar

    • karina · 29 december 2010
    • Jag ville spela en gång ♪

    • どき · 28 december 2010
    • mycket bra! det första jag lärde mig spela haha

    • noe samuel · 25 december 2010
    • All time favorit pianostycke

    • Nicci van Niekerk · 11 december 2010
    • 弾 Kitakatta inte, jag är den här låten på piano! Så glad!

    • やっくん · 25 november 2010
    • Ett utmärkt ämne. Rekommenderas varmt men lite svårt att spela för nybörjare

    • Lucas Nerkrosh · 21 november 2010
    • buenisima

    • ivan hapo · 1 november 2010
    • Det är otroligt! Visst gör min topp tio favoritlåtar!

    • Marianella70 · 13 oktober 2010
    • Det är fantastiskt! jag spelar det på mitt dragspel ...

    • Elisa . · 2 oktober 2010
    • Hamma geiles ljög ey helt gorect full gräs

    • Detlef · 24 september 2010
    • swAwSOME! helt underhållande;) jag älskar det!

    • Kerstin · 16 juli 2010
    • Min favorit Joplin trasa! Jag lärde mig först om det med filmen "The Sting" och jag har älskat det sedan dess.

    • Scott · 16 juni 2010
    • För mig denna musik öppnar i dag, perfekt öppning ..

    • Марина · 6 maj 2010
    • dess ser väldigt svårt men bra!

    • evie · 18 januari 2010
    • Det är verkligen en super catchy.

    • aw · 15 november 2009
    • Jag älskar den här musiken. Det låter som en explosion av spänning i bara 4 minuter! När jag spelar detta, det får mig att känna glädje! AMAZING!

    • LongHaul · 26 oktober 2009
    • Jag absolutly älskar att spela denna pjäs på piano! Det rocks!

    • Wae Waeg · 29 augusti 2009
    • Den har en glad ljud som gör dig glad

    • emily bensch · 23 april 2009
    • Det är svårt - jag och min pojkvän spelar den som en duett, spela en hand varje ...

    • Lucy · 13 april 2009
    • awesome men satans svårt att spela

    • ijgjkgkjgjk · 11 april 2009
    • Det är ett bra men svårt sång. Jag gillar att spela det becaus det gör mig glad på dåliga dagar. Jag skulle spela honom hela tiden:)

    • Baenedikt · 5 april 2009