Partitur miniatyrbild

Recensioner av Har den äran i dag (Happy Birthday Song) Röst, Piano

Thanks for posting a review!

Like this piece?

Like Cantorion?

Back Skicka recension

153 review(s)

Har den äran i dag (Happy Birthday Song) Röst, Piano Rating: 4.15 out of 5 based on 153 reviews.
    • Jag tycker denna låten är glad, är det bäst

    • Ryun · 18 maj 2016
    • Mycket bra betyg!

    • gall anonim · 20 augusti 2014
    • Min pappa födelsedag snart och jag skulle vilja honom en låt på piano jag spelar honom jag älskar!

    • vanessa · 3 september 2013
    • Mycket bra alla hans betyg, jag är bra. Fortsätt också. Tack

    • Ana María · 2 juli 2013
    • mycket bra utmärkta bidrag nu lära sig att spela tonen

    • jose mendoza · 15 juni 2013
    • uytuytuytu

    • gjhgfjh · 30 april 2013
    • Jag lär mig att spela keyboard och jag måste fråga min lärare lära mig...

    • Beatriz Barbosa Santos · 20 april 2013
    • Jag gillar det som denna text till att sjunga för min familj.

    • rafael eduardo bermudez gonzalez · 15 mars 2013
    • Jag uppskattar denna partition men jag vet inte om jag kommer att lyckas den före den 21 April i 18 år av min bror.

    • Me · 9 mars 2013
    • Vacker!.! Jag är redan men allt är musik är tusen världen, genom att tänka att jag gillade väldigt mycket tack. Ana

    • Ana M^Del Rosario Sanchez · 17 februari 2013
    • Cool. Gillade det och vill lära sig spela

    • Mario Freitas · 2 februari 2013
    • Är en mycket bra låt!

    • 沢村 実保子 · 3 oktober 2012
    • Detta däck är väldigt cool kväll och varje kväll i escoltare

    • clara vituri nicolas · 27 september 2012
    • Varm men alltför korta musik

    • osvaldo rodriguez · 21 juli 2012
    • Denna webbplats är fantastiskt!

    • Kelly · 17 juli 2012
    • Väldigt bra! Så jag behöver vård. Använd den vårdhem födelsedagsfest.

    • tomoko murakami · 12 juli 2012
    • äntligen hittat det är coolt

    • ferry · 26 juni 2012
    • Jag gillar denna låten mycket much.so jag kommer att träna här låten ikväll.

    • taka · 18 juni 2012
    • Jag ville ha denna poäng till i morgon.Jag kommer att öva låten kväll.

    • ashida takshi · 18 juni 2012
    • Jag letade efter för att använda nästa månad. Bra ^ ^

    • shin · 18 juni 2012
    • mycket bra och att gå framåt med bra musik och konst som formulären en hälsning och Spanien

    • fer · 13 juni 2012
    • Tack för poängen sökte henne men eftersom om detta mycket enkelt jag tjänar för rytmer

    • Vilma · 29 maj 2012
    • Jag gillar men bör vara enklare pfor mig eftersom jag är bara en liten start-up

    • secret · 18 maj 2012
    • Fri är eftersom spelar dotter ville gjordes per vecka.

    • asakiti · 9 maj 2012
    • Vänligen lämna denna populära sång

    • Liliana · 7 maj 2012
    • en skönhet av notblad

    • kleimarcio ferreira dos santos · 14 april 2012
    • Tack, precis vad vi behövde för att födelsedagskalas idag... lysande!

    • marilyn · 10 mars 2012
    • Enda kritik, de som gillar musik, dessa kan vara döv eller döljer allt ska vara annorlunda. Som jag gillar, redan ägs en orgel och piano och försök nu köpte en lära sig hur de gitarristens, men kommer att få till den lyckliga instrumeno slutar.

    • jose roberto martins jones · 22 februari 2012
    • Tack is... den bästa jejeje

    • Roque · 20 januari 2012
    • Mycket mycket mycket mycket mycket hjälpsamma.

    • seki · 14 januari 2012
    • Grattis till den ovillkorliga stöden att följa cultibando konst pacion musik många hälsningar och tack!

    • freddy rolando parra alvarez · 1 januari 2012
    • Så du vill använda birthday concert, Välkommen!

    • ももどん · 20 december 2011
    • mycket bra, här versionen i piano

    • cristopher camilo · 13 december 2011
    • A bit för långsamt

    • Darius · 10 december 2011
    • Jag frågade dagordningen och gav flera CD-skivor som hade sådan musik som jag bad!!!

    • anonimo · 3 december 2011
    • cool

    • pourdre · 28 oktober 2011
    • Den vackra tillägna min pappas födelsedag är idag k

    • anonimo · 26 oktober 2011
    • Jag blev förvånad att plötsligt i Enschede, denna noter, Vilken fin tanke.

    • さらん · 7 oktober 2011
    • Försök att DL ser bra ut så

    • oj · 25 september 2011
    • Jag skulle vilja spela.

    • ありがとう · 7 september 2011
    • Anteckningar värsta jag någonsin sett

    • ku de pingo da gala · 27 augusti 2011
    • pro tenque första kommentaren ser du vet placeringen av anmärkning på personalen för om inte för att spela? praktiken

    • camila · 17 juli 2011
    • ☆ försöker hämta det eftersom det är

    • なつ · 4 juli 2011
    • bra bit, tycker jag om It 'enkelhet

    • mmao · 1 juli 2011
    • utmärkt och mycket användbar

    • alejandrollanos · 17 juni 2011
    • nice

    • hibi · 7 juni 2011
    • Hur vet jag vad jag måste klämma in här? Inte säga något varken synd eller återanvänds
      ! Även antalet fingrar! Någon hjälpa mig?

    • Felipe · 3 juni 2011
    • Eazy men också ganska fast för att krydda din sång

    • j-maz · 27 maj 2011
    • en av den bästa musiken sidor hittades någonsin på min PC

    • elie smet · 17 maj 2011
    • användbart för födelsedagsfest i min familj

    • Hiro · 15 maj 2011
    • Jag trycker på knappen hämta en låg

    • isabely de jess gadioli · 18 april 2011
    • mmmmm

    • matteo · 25 mars 2011
    • Skulle gärna spela för min födelsedag?

    • 久保田 千絵 · 19 februari 2011
    • okok

    • Ronaldo · 18 februari 2011
    • vacker, en klassiker som inte kan misslyckas

    • gianluca nataale · 8 februari 2011
    • Lembramça ger verk av författare som har viljan att skapa lugnande lyssnaren verkligen har etablerats.

    • Janildes Silva · 7 februari 2011
    • daisuki

    • zenkosho · 4 februari 2011
    • buenapartitura

    • marujita diazz · 28 december 2010
    • Jag gillar låten så bra eftersom jag bara spela på piano.

    • Daisy Herrmann · 22 december 2010
    • för miljarder

    • Sixmarling then · 7 december 2010
    • ville hitta den musik laget Somewherein

    • marianne da silva · 6 december 2010
    • Care att göra en fin födelsedag

    • pig · 6 december 2010
    • Glad när jag hör den här låten.

    • aa · 5 december 2010
    • födelsedagen

    • Mrainon@aol.comcutoune · 29 november 2010
    • grattis till dig Så muinto älskling datum flicidades muinto levnadsåren

    • sabrina acunha · 28 november 2010
    • Jag är väldigt glad att hitta denna pjäs här, eftersom jag var ute efter denna pjäs.

    • michiko nakamura · 27 november 2010
    • Detta är ingenting alls!
      Usch!
      Min Gud!

    • Aldina Marques Albuquerque · 25 november 2010
    • Jag hatar när du måste ladda ner något ... när jag öppnar ...... codigossssssss

    • jytjj · 24 november 2010