Partitur miniatyrbild

Recensioner av Ave Maria ave maria

Thanks for posting a review!

Like this piece?

Like Cantorion?

Back Skicka recension

38 review(s)

Ave Maria ave maria Rating: 4.90 out of 5 based on 48 reviews.
    • Enkelheten av känslor med äkthet.

    • Sitola · 14 april 2017
    • Tackar så väldigt mycket

    • Soprano · 15 mars 2017
    • Griper hjärtat mest.

    • Jerzy · 21 november 2016
    • Den här låten är vacker, ingenting mer ingenting mindre.

    • Dariusz · 28 oktober 2016
    • Vackert smycke

    • Gkockelmann · 23 augusti 2016
    • Utmärkt service på denna webbplats, och notation korrekt Grattis

    • pia · 23 juni 2016
    • De flesta av oss vill tjäna mer pengar läggs till våra vanliga jobb vi vet inte medel eller hur man gör det, vi är i en global värld där saker görs nu lätt endast till dem som är utsatta för information. Jag vill dela med dig en äkta och garanterad metod för att tjäna extra pengar hemma via internet och det är 100% real, jag vet inte varför delar denna källa men jag tror det kan hjälpa någon ekonomiskt. Jag är mer än säker på att du kommer att få det bästa resultatet. Klicka på... www.pytonhacker.com

    • william · 25 maj 2016
    • De flesta av oss vill tjäna mer pengar läggs till våra vanliga jobb vi vet inte medel eller hur man gör det, vi är i en global värld där saker görs nu lätt endast till dem som är utsatta för information. Jag vill dela med dig en äkta och garanterad metod för att tjäna extra pengar hemma via internet och det är 100% real, jag vet inte varför delar denna källa men jag tror det kan hjälpa någon ekonomiskt. Jag är mer än säker på att du kommer att få det bästa resultatet. Klicka på... www.pytonhacker.com

    • William · 25 maj 2016
    • Tack för en fantastisk information. Jag ser fram emot för att besöka denna blogg igen.

      http://www.ipl9live.in/

    • daaku · 8 april 2016
    • Tack för den här partitionen. Denna Ave Maria är underbara ljus. Bra avskrift, lätt att spela för pianister.

    • Pascale · 27 januari 2016
    • Vacker pjäs jag inte vet

    • Claude Beaudoin · 3 januari 2016
    • Det är ett hjärta, underbar, denna sammansättning är mycket gripande, den placeras på Jesu tid

    • Diana · 21 november 2015
    • Hur är det möjligt att få orkestrala delar för detta stycke. Jag vill utföra denna Ave Maria i December. om någon har några ledtrådar om var man kan få delar, skulle jag uppskatta den. Tack

    • Marco · 3 november 2015
    • Jag älskar den här låten! Jag har många Ave Marias sjungit, men detta är utöver den av Bach/Gounod, en av de vackraste som jag hittills har kennengelenrt. Tack till den kompositör och författare.

    • Juliane · 19 september 2015
    • Vacker! Jag älskar m. Lorenc's musuc:-D

    • Marzena · 8 september 2015
    • En mycket vacker Ave Maria.

    • Gita Schwinger · 8 september 2015
    • Den vackraste Ave Maria som jag någonsin hört

    • Buhr Ralf · 19 juli 2015
    • Den vackra pjäsen! Det kommer att bli stor om den i slutet av pjäsen kan förlängas längre med mer sofistikerade arrangemang i piano ackompanjemang.

    • Neil Lin · 7 juli 2015
    • Mycket bra detta lappar, utmärkt

    • Alejandro Antonio López Pérez · 14 november 2014
    • en vacker Ave Maria. Det blev min favoritlåt.

    • Gerti · 30 april 2014
    • Vackra ave maria. Tack till bernie för mig det upptäck

    • Cath Julien · 5 april 2014
    • Mr Lorenc, Hej! Jag önskar jag kunde sjunga denna Ave Maria, lika vacker som flyttar, men det kommer att ta mig en partition. Jag letar efter en lång tid i handeln i Schweiz, utan framgång. Jag skulle vilja veta var du kan hitta det. Vad är bör beställer du det direkt? Jag tackar er i förväg den uppmärksamhet på denna begäran. Och än en gång, tack, tack, tack för denna skönhet tillägnad Jungfru Maria och dela det med oss. Julia Pozza-Marçal

    • Pozza-Marçal Julia · 25 mars 2014
    • Magnififique!

    • eric gnassounou · 23 mars 2014
    • Jag hjärta det på Youtube först gången och jag är glad :)

    • Peter Mayer · 10 februari 2014
    • vackert :-)
      Tack Michal Lorenc

    • Spataky · 13 januari 2014
    • Underbar musik (underbar sång)!!!
      Versionen med sopran Olga Szyrowa är en show
      (versionen med sopran Olga Szyrowa är fantastiska).

    • Luiz Morato Jr. · 7 december 2013
    • Vacker och det finns ingen vad tala;)

    • Marzena · 26 september 2013
    • Den sättning är av hög kvalitet. Förhållandet mellan musik att trimma storlek är utmärkt, vilket gör det mycket lätt på ögonen att granska. Själva musiken är fantastisk. Det är ett bra medium-size (sång) till entré publiken efter publiken. Och på det sätt, som längden på detta arbete liknar en karaktär pjäs eller studie, flera arrangemang, tolkningar, sänkningar, etc. kan enkelt utläsa. En tour de force.

    • Hans Friedrich Nölcke · 28 juni 2013
    • Bravo! Tack.
      GDA

    • Georges Dangleterre · 4 juni 2013