Partitur miniatyrbild

Recensioner av Orchestral Suite (Overture) No. 3 Air on a G string (easy piano)

Thanks for posting a review!

Like this piece?

Like Cantorion?

Back Skicka recension

96 review(s)

Orchestral Suite (Overture) No. 3 Air on a G string (easy piano) Rating: 4.86 out of 5 based on 106 reviews.
    • Jag älskar, är en av bitarna de flesta du sublima som jag har hört

    • Maria Eugenia Sanchez · 2 maj 2017
    • Jag måste fortfarande utöva, jag tror det är mycket bra.

    • karin mehle · 19 december 2016
    • Bra skrivet för enkel förståelse version

    • Messence · 4 november 2016
    • utmärkt, jag är mycket lätt kan läsa det.

    • alicia suárez · 22 juli 2016
    • Tack för denna utmärkta service

    • Philippe · 16 juli 2016
    • Jag älskar denna bit så mycket. Jag hade lärt mig detta fantastiska stycke i 1 månad med detta lätt arrangemang. Tack så mycket Cantorion och Ian Cantor!

    • Woon · 19 april 2016
    • Bistro jag udobno prekrasnoe velikogo proisvedenie cka4ala kompositora!

    • Gali Rei · 19 april 2016
    • Mästerverk av ett geni. Tack för noterna. Kram

    • Fernando Merlino · 1 april 2016
    • Jag älskar att lyssna på denna musik eftersom du kan föra in i den innersta själen och normalt inte beviljas.........

    • Pellegrino Festa · 3 september 2015
    • Arbetet med en stor kompositör av klassisk musik, bra ordnat och lätt att förstå. Bra arrangemang!

    • Rinaldo Raposo · 9 januari 2015
    • Jag älskar ordningen av Herr Cantor!
      Tack för denna underbara dag.
      Hjärtligt och respektfullt.
      Roger

    • Roger · 28 december 2014
    • mycket vacker och tidlös musik. Jag spelade flöjt och fortfarande spela och varje gång ett tag kommer jag söka det för lek. utmärkt sammansättning av bach samt andra som han har.

    • fernando ralha · 23 juli 2014
    • Denna vackra smycket

    • arnold villarreal · 27 juni 2014
    • användbart och viktigt för mig att jag kommer att fördjupa verk av klassiska författare

    • nicola · 2 oktober 2013
    • Jag älskade älskade denna sida, jag är glad att det är du att ge denna glädje att mitt hjärta... tack så mycket hålla upp... jag kommer till mina vänner...

    • Maristela tortola · 23 september 2013
    • Tack för denna vackra och användbara webbplats!

    • anna longo · 8 maj 2013
    • Vacker, hur mer kan man säga om sådant mästerverk som är nära i själen när det händer

    • Andrés Domynas · 29 april 2013
    • Super, hittade jag noter här!

    • uschi · 19 mars 2013
    • Hon är mycket vacker och spännande. Jag älskar composoções Bach!

    • hugo leare Oliveira dos santos · 7 mars 2013
    • Förunderliga arbete stor musik jag spelar fiol sex år ett utmärkt betyg.

    • Michael Henrique Ferreira · 19 oktober 2012
    • Jag Älskar, älskar, älskar den här låten!!!! Om bara det hade varit mer välkända tillbaka i 1980 när jag gifte!!! I stället fick jag gamla "Here comes the bride", inte för att det är något fel med låten; mycket traditionella. Jag har redan föreslagit det till 2 döttrar att använda när & om de få gifta!!!

    • Carla A. · 20 september 2012
    • av de finaste verk i historia och i slutändan poängen jag har!!!!!!!!

    • ricardo franco · 7 september 2012
    • Detta är bland det vackraste i världen. Älskare av klassisk musik tack för webbplatsen!

    • Eliney Trindade · 2 september 2012
    • Mycket bra huvudsakligen för folket q kan läsa poäng!

    • Anynha · 16 juli 2012
    • Tack så mycket... musiken du inte bör säljer... är en tillgång för alla!

    • Giovanna · 23 maj 2012
    • mycket bra älskar jag romantiska låten

    • dada · 30 april 2012
    • Tack för att tillhandahålla gratis tack

    • akira · 2 april 2012
    • Jag detta arbete eftersom detta pretty och jag

    • pris · 15 februari 2012
    • Vacker! Stora Bach! Tack för musiken att ladda ner gratis!

    • Davide · 7 februari 2012
    • Tack för gratis nedladdning av "Air" på en sträng

    • Carpen · 7 december 2011
    • Detta stycke är helt enkelt underbart!1(vor_allem_zudem_entspannen)

    • selma · 7 december 2011
    • Love this

    • your-mobile-phone.com · 1 oktober 2011
    • Jag älskar denna bit:))) jag först hörde det från den taiwanesiska drama höstens konsert jag vill lära sig spela luften på AG snöre

    • Michelle · 5 september 2011
    • hjfc

    • fgfj · 7 augusti 2011
    • nice

    • a · 8 juni 2011
    • wow detta blad musik är awesome.

    • tanissha segeran · 28 april 2011
    • Det här är min favoritlåt.

    • chiaki · 17 april 2011
    • Jag vet inte eftersom jag fortfarande inte kan ladda ner

    • Albert · 31 mars 2011
    • Det är en mycket andlig, helt enkelt vackert.

    • Carlos Rojas · 31 mars 2011
    • stora.
      långsam men inspirerande.

    • Valerie · 20 februari 2011
    • nice

    • tetu · 19 februari 2011
    • nice

    • nori · 19 februari 2011
    • nice

    • joey · 1 februari 2011
    • tack! Aunq bara pianot jag har ett år och lämnade den för länge sedan ... är bra att återvända med något enkelt och komma ihåg många saker. mycket bra sida

    • fernanda gisel guardo · 21 januari 2011
    • bra ... låten är enkelt nog

    • minnie · 25 december 2010
    • Tack, eftersom inte alla har möjligheten att köpa musik böcker.

    • Augusto Limonardi · 27 november 2010
    • Stor bit även om det var lång men det är ok, trevligt

    • Dika · 5 juli 2010
    • Tack för att dela, spelar jag piano och jag lär mig spela cello nu ... Jag har alltid velat spela detta utmärkt, och jag hoppas att jag kommer att uppnå detta mål med din hjälp.

    • Siddharta · 22 juni 2010
    • Great! Enkla men roliga att spela och gott att höra!

    • jr · 6 februari 2010