Partitur miniatyrbild

Recensioner av Concerto Grosso Stråkkvartett, Fiol, Fiol, Altfiol, Cello

Thanks for posting a review!

Like this piece?

Like Cantorion?

Back Skicka recension

24 review(s)

Concerto Grosso Stråkkvartett, Fiol, Fiol, Altfiol, Cello Rating: 4.88 out of 5 based on 24 reviews.
    • Cool men för barnen skulle det vara svårt.

    • Magdalena · 23 mars 2017
    • Jag gillar denna pjäs. Mycket intressant när du gillar speciellt de bitar som vi bär i den underbara världen av musik. Vackert smycke. Jag älskade. Jag sätter 5 stjärnor. Personligen spelar jag cello (cello). Det är ett bra instrument.

    • Lea · 30 oktober 2015
    • Vackert sammansättning och tolkning

    • Rodolfo Calera Anzaldùa · 12 juni 2015
    • Jag tycker alltid de poäng som jag söker, Grattis till alla!

    • María del Carmen Rivero · 22 december 2012
    • är mycket vacker jag älskar musik särskilt känner sig glad jag spelade fiol, och jag hoppas en dag spela concerto grosso

    • valentina mendez · 19 augusti 2012
    • STA mycket bra jag spelat cello och jag har 13 är den mest vackra jag har mycket mycket bra jag att vidröra jaj = P

    • yuliett · 13 juli 2012
    • mycket bra detta arbete av Corelli...
      Jag gillade det första gången jag såg och hörde...

    • Eduardo neto · 25 maj 2012
    • Super vacker pjäs till goda arbete och han serra kolosjoki! ^^

    • liza safanjon · 30 november 2011
    • För mig är en av de rekommenderade vackraste kvartetter ... av mi = D!

    • FlorViolino · 15 juli 2011
    • mycket buenaa! Jag spelar violin vid konservatoriet och Kerri kontakt med kvartetten har i kameran k ...!!!=)

    • aitana rosón · 22 juni 2011
    • Beautiful ... Inga ord att beskriva det.

    • Romain Frati · 7 maj 2011
    • Jag älskar denna konsert eftersom små !!!!!!

    • ligia passos silveira · 18 april 2011
    • Jag älskar stråkkvartett

    • Valerio Nardi · 3 februari 2011
    • när jag hör concerto grosso med stor glädje jag kände och den första gången du rör mig mycket glad eller klokt Sunti förklara denna känsla jag säga, att alla klassiska Musika är det bästa i livet

    • moises · 14 november 2010
    • En kände första gången jag hörde denna bit av Corelli väldigt likt verk av Bach-Haendel.com åren börjar att gilla henne, och ibland hör jag den dag arrangemanget Natal.Gostei det verkligen är synd att folk yngre än mig, föredrar denna skitsnack, som kommer att spela hela tiden i FMS Brasil.Já, försökte göra ett progam, enbart klassisk musik, i två FMS här, men försöket var att bedöma n , água.Congratulações initiativet, spaken till den vackra musiken till våra hem även genom Computador.BRAVO!

    • Cantidio Ribeiro De Oliveira E Silva · 9 november 2010
    • Detta stycke är vacker. Jag är en cellist och min syster är en violinist som senare förhoppningsvis kan få ytterligare 2 personer för att kunna spela denna konsert! :)

    • Maria Beatriz Picas De Carvalho Magalhães · 8 augusti 2010
    • som jag violinist detta är en sådan underbar bit särskilt under semestern. Jag ger det fem stjärnor. arrangemanget och kvaliteten på detta stycke är top notch och jag kommer att fortsätta att använda cantorion för noter

    • Drift Queen · 20 december 2009
    • Jag använde faktiskt detta i mitt första år på universitetet, när musiken eleverna ombads att komma med något för julkonserten. Fyra och en halv stjärnor för typsättning och noggrannhet ... Men jag kan inte hjälpa att ta en halv stjärna av på grund av prestandan gick så dåligt jag fortfarande krypa tänka på det!

    • Joan Cantor · 4 december 2008