Partitur miniatyrbild

Recensioner av Minuet in G Original version

Thanks for posting a review!

Like this piece?

Like Cantorion?

Back Skicka recension

75 review(s)

Minuet in G Original version Rating: 4.56 out of 5 based on 82 reviews.
    • En utmärkt bit för studien, förutom vackra!

    • Shirlene Costa Mendes · 24 november 2016
    • En super bit! Perfekt

    • Raphael · 6 november 2016
    • Utmärkt, både Poäng som videohandledning.

    • neusa eva dias derlam · 14 oktober 2016
    • Detta arbete är mycket vacker, en verklig effekt när jag hör det är fantastiskt, det är en gåva från Gud. När jag spelar dessa typer av arbete endast tycker att röra sto jag är del av något viktigt, får mig att må bra... så jag ge en tia till Skaparen (s) av dessa arbeten besoooos

    • La señora T. · 10 juni 2016
    • jhwjhdbqyuwhduahuwhduahuhduarata

    • que te · 18 februari 2016
    • Awesome song!

    • Porter · 20 januari 2016
    • Vacker pjäs, viktigt i piano

    • Franz Salmouenger · 2 januari 2016
    • en enkel men charmig menuett, J.S. Bach i ett nötskal.

    • Ewa Marciniak · 24 november 2015
    • Ödeeeeeeev

    • yalcinyagmur1783@gmail.com · 9 maj 2015
    • Vacker som alla Bach.

    • José A. Saravia · 10 september 2014
    • bäst att börja studera bach.

    • juan guillermo rodriguez u. · 3 juli 2014
    • muy-buena-Pero-Hay-que-pagar

    • sofia-arias-arias · 8 juni 2014
    • muy-buena-Pero-Hay-que-pagar

    • sofia-arias-arias · 8 juni 2014
    • PERFEKT SÅNG! DE PAIZO OCH EGO PÅ PIANO!

    • ΑΡΤΕΜΙΣ · 24 november 2013
    • Detta stycke är mycket viktigt eftersom det skrev far till musik i min mening jag skulle vilja publicera andra notblad klassisk och modern musik som zoe eller Trollkarlen från Oz

    • gerardo · 19 november 2013
    • Detta arbete är underbar, jag gillar så mycket höra det, och läsa poängen, ger mig en mycket pekade munterhet och slappnar mig mycket.

    • Manuel Rabelo Alvarado · 12 november 2013
    • amooooo pektangentbordet och är mycket ´ show

    • fabiae pereira correa · 9 oktober 2013
    • mycket bra arbete :)

    • abel morales mendoza · 1 september 2013
    • Kadis är mycket bra jag trodde innan att aldrig hitta en paginaasi och hittade

    • david ricardo ramirez garzon · 1 september 2013
    • Jag tror att det är mycket trevligt men jag kan läsa alla anteckningar

    • lululililalalololele · 25 juni 2013
    • utmärkt, är vad jag ville

    • faustino estanislao guzman · 18 juni 2013
    • Jag gillade versionen q är originalet för mer q var ingenting söker bas ljud utanför Asien ner personal

    • eric roy · 9 april 2013
    • intressant, bra och mycket bra.,

    • susan · 22 mars 2013
    • Utmärkt

    • José Joel Rodriguez · 17 februari 2013
    • Det är en otrolig poängen är perfekt och video också

    • karla hdez · 22 januari 2013
    • Det binder en...
      Hörde sällan något så vackert...
      Det är sötma i öronen...

    • Ela · 17 januari 2013
    • I love your song mer än 300 år av en sammansättning som mycket väl kasta och utan raresas när du rör den med ackompanjemang är fantastisk: p

    • Antonia Sofia Sobarzo Troncoso · 26 december 2012
    • Att jag kan säga, ingenting mer än underbart när allt skapat master Bach.

    • Patricia Leiva · 21 september 2012
    • Du måste ha ett bättre sätt att hämta den

    • isber peres · 21 juni 2012
    • Bara vackra.

    • Oscar René Paniagua Carrera. · 10 maj 2012
    • Èto ingenting inte en hel webbplats och du inte lyckas Hämta saker varför inte arbeta i "hämtar"! Vänligen ville placera ut denna fruktansvärda webbplats

    • Emma Carla · 6 maj 2012
    • Jag stoppa sio god och trevlig jag tycker det är en av deras bästa composisiones

    • alejandro rodriguez zanchez · 4 maj 2012
    • Gratis musik är verkligen användbart för nybörjare.

    • のりこ · 24 april 2012
    • stora jag också I den i:
      -Flöjt
      -Recorder
      -Piano
      -A little bit i gitarr
      Det är mycket lätt att lära åtminstone för mig att jag har 10 år...Lycka till om du de vill lära dig:

    • Claudia · 16 april 2012
    • Väldigt cool, kung Julian ordförande!

    • bapcia · 10 februari 2012
    • Mycket bra poäng, jag älskade *-*

    • Mayara Almeida · 29 januari 2012
    • alldeles för snabbt för att tid tvivel kräver henne så.

    • Remi · 21 januari 2012
    • Jag älskar denna rättsakt, redan spelade flöjt traversa och nu försöker piano tack!

    • paolo :D · 15 januari 2012
    • verkar enkelt, är tanken att inte förvränga den ursprungliga låten (q ofta händer), men hey, musiken är bra inte mer.

    • Dupo Lingotes · 26 juli 2011
    • Jag tror att en grundläggande, och därmed är helt förståeligt. Utmärkt anpassning. 100% rekommenderas.

    • Armando Granados Martínez · 18 juli 2011
    • Mycket bra och lätt att lära sig.

    • João Pedro Pimentel Biase · 7 juli 2011
    • 10 Jag är en violinist kärlek för dem poängen!

    • andre eugenio · 26 juni 2011
    • Detta stycke är mycket trevligt

    • holaaaaaaaaaaaa · 26 april 2011
    • Brutal

    • X.Monetti · 17 juli 2010
    • detta verkligen cool

    • alondra lopez garcia · 20 januari 2010