Partitur miniatyrbild

Recensioner av Els Segadors Röst

Thanks for posting a review!

Like this piece?

Like Cantorion?

Back Skicka recension

17 review(s)

Els Segadors Röst Rating: 4.11 out of 5 based on 19 reviews.
    • Vi har att spela denna pjäs för katalanerna drakar och denna partition kommer att vara användbart för oss. Vi är banda "laurentins anguilous", av St Laurent de la Salanque. Tack för partoche.

    • Mora Christian · 26 januari 2016
    • Fantastiska Visca catalunya

    • moukatali · 3 maj 2015
    • Jag önskar att någon kunde berätta för mig var jag kan få nyckeln för version för cello
      Tack

    • Josep Solé · 4 juni 2014
    • ANDA luuuuce komma till min mark katalanska comême zipoteeee med alla catalesn att alla andalucesssss kommer jävlar independites utanför mitt land, Catalonia är Spanien k' jag enten d ala inteckning klinik mitt konsultfirman

    • antiindependentistas · 24 december 2013
    • Detta hör hemma till Spanien du säger vad du säger

    • Antonio cabello rodriguez · 10 september 2013
    • VISCA Catalunya oberoende! ||*||
      Catalonia är prcocedure d'aquest land att ens är robant!

    • hola que tal · 6 september 2013
    • Vacker, vacker musik, flyttar till den viscerala. Katalanerna är en nation och har varit oberoende. Är från en annan civilisation, än Kastylijczycy-en annan livsstil, olika ethos.

    • oakpark · 28 juni 2013
    • Vad en stor psalm, vad en stor nation, vilken bra människor som konfronteras med traditionen.

    • Pau Requena · 12 februari 2013
    • Catalonia har sin egen identitet och katalaner är din nationalsång. Länge leva Catalonia och inte vara rädd för kastilianska!!!

    • Áurembiaix · 18 januari 2013
    • Titta på nois catalunya inte potten vara oberoende, pero tots les katalaner tenim FN känslor till dintre i els segadors är en Himno nacional perque är Himno que ens defineix kom som eller sigui att visca catalunya

    • marc garcia ciuró · 15 november 2012
    • Precis vad jag behövde. Skulle älska att ha ackord för piano alltför men.

    • Lucy · 22 september 2012
    • Catalunta är och kommer att vara ett land och ett folk utan stat förrän nästa lite

    • Josep Santesmasses Rull · 23 juli 2012
    • Är inte en stat, men det är en nation. Outbildade

    • Jose Antonio · 25 april 2012
    • Jag vet är inte en nation, då det inte vara en nationalsång. Det är en lovsång i en spansk region

    • angel · 18 april 2012
    • Oberoende av catalunya
      Visca Catalunya

    • pepe · 15 januari 2012
    • Els Segadors är inte en nationalsång eftersom inte är en nation, men en gemenskap av Spanien.

    • Antonio Ruíz · 27 december 2011