Partitur miniatyrbild

Recensioner av Somos libres, seámoslo siempre (National Anthem of Peru) Röst, Piano

Thanks for posting a review!

Like this piece?

Like Cantorion?

Back Skicka recension

26 review(s)

Somos libres, seámoslo siempre (National Anthem of Peru) Röst, Piano Rating: 4.58 out of 5 based on 26 reviews.
    • Tack så mycket för denna vackra bidrag, anthem av min vackra land. Mycket vacker sida, gå vidare.

    • TATO · 29 maj 2017
    • Är felaktiga denna publikation, är dåligt skrivna musiken, har ignorerat gånger viktigt att du ger den rätt kadens och rytmen rätt till denna sammansättning.
      Om de kommer att publicera det, först se till att skriva korrekt musiken enligt sammansättning.

    • Alfredo Sánchez · 11 oktober 2016
    • tog det mycket väl chevere

    • juan eduardo angel · 23 juli 2016
    • mmmmmmmmmmmuuuuuuuuuuuuuyyyyyyyyyyyy

      Inte illa

    • juan eduardo angel · 23 juli 2016
    • bra kören

    • jheGhrga gasghrzdgr rgsrtszregw rggasgagrgt · 3 juli 2016
    • bra bra melodi Psalm

    • muy bueno viva PERÚ · 22 juli 2015
    • Musik med känsla

    • Ricardo Gonzales · 8 februari 2015
    • Utmärkt, tack. Nationalsången med hjärtat och patriotism.

    • Danny Campos · 25 januari 2015
    • Poängen ger en beskrivning av 'Mycket bra', är anpassningsbar till alla verser av nationalsången.

    • Lucho Huamaní (Huaraz - Perú) · 19 juni 2014
    • Jag tjänade mycket hjälp

    • joyce coral aguilar garcía · 30 oktober 2013
    • Arrangemanget är mycket intressant.

    • David Paz · 13 oktober 2013
    • Jag är från Uruguay är ett utmärkt musik, min respekt inte bara för att vara nationalsången i Peru, men av hans brev, hans känsla i varje vers, min känsla är så stor att jag vill ladda ner noter för att lära sig det...

    • Nelson Martin Morrudo Mendoza · 29 maj 2013
    • Mycket bra spridning av denna nationalsången i Peru

    • Adrian Rivera · 15 september 2012
    • men i brev allvarliga KOM

    • rossan aestefani marañon portocarrero · 15 maj 2012
    • cheverrrrrreeeeee
      Sätt i gång

    • Cristian Manuel · 1 mars 2012
    • är den bästa compocicion

    • desquisiado · 4 februari 2012
    • Tack för din mycket bra indata

    • emilio · 15 januari 2012
    • bonissima

    • felix saquir · 20 september 2011
    • Jag kan inte ladda ner

    • Ivonne Campos Salazar · 2 juli 2011
    • Är nationalsången i mitt land

    • Barbara Vier · 30 mars 2011