Partitur miniatyrbild

Recensioner av Amar Sonar Bangla (Amar Shonar Bangla) Röst, Piano

Thanks for posting a review!

Like this piece?

Like Cantorion?

Back Skicka recension

10 review(s)

Amar Sonar Bangla (Amar Shonar Bangla) Röst, Piano Rating: 4.92 out of 5 based on 12 reviews.
    • Jag letade efter Piano noter till play AMAR BHAIER ROCKE RANGANO EKUSHE februari. Du kan hjälpa.

    • Masud A Chowdhury · 14 januari 2017
    • Fantastiskt! Detta är den bästa nationalsången i världen!

    • Jarif · 6 december 2015
    • Tack för att dela en sådan vacker sång av vår, jag letar efter pianomusik ark "malm nil doriya". Du kan snälla hjälp ASAP. Tack

    • Runa · 8 december 2013
    • Bangladesh nationalsången-musik och ord - är vacker övermåttan. De amerikanska, tyska och ryska nationalsångerna har liknande förmåga att inspirera och flytta en.

    • Mango · 19 oktober 2013
    • Bangladesh nationalsången-musik och ord - är vacker övermåttan. De amerikanska, tyska och ryska nationalsångerna har liknande förmåga att inspirera och flytta en.

    • Mango · 19 oktober 2013
    • Den bästa musiken någonsin...

    • Bondhu · 7 september 2013
    • dess bara en del av mitt liv.

    • mithu kuri · 29 april 2013
    • Jag försökte spela detta på min fiol och jag arbetar på det, jag älskar denna musiken så mycket och jag sjöng det från min barndom som fortfarande ger mig enorm glädje.

    • Shanto · 6 januari 2013
    • Hej... im irani tjej och jag älskar bangladesh land. Jag kommer det mycket snart. så jag behöver vet mycket information om det finns... Tack för denna app.... kärlek bd!!! AMI tomake valobashi bangladesh ppl

    • mahdiye alizade · 29 november 2011
    • Hej im från Bangladesh och detta är min favirote låt det ibland gör mig glad eller ledsen jag egentligen vet varför men det är sååå sothing JAG ÄLSKAR DIG BANGLADESH

    • sholka rami · 10 oktober 2011