Partitur miniatyrbild

Recensioner av Himno Nacional Mexicano Röst, Piano

Thanks for posting a review!

Like this piece?

Like Cantorion?

Back Skicka recension

38 review(s)

Himno Nacional Mexicano Röst, Piano Rating: 4.49 out of 5 based on 39 reviews.
    • Kanske kan bästa formatet ges.

    • Rosa Maria Motte Nava · 27 april 2017
    • Som Hermoza och fick så många Bravo anthem och styrka.
      Många tack.

    • Pablo Toru Tsurumaki · 19 januari 2017
    • gpuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

    • fpyi · 18 februari 2015
    • Jag är Mexican!

    • Mario Mendoza muñoz · 4 februari 2015
    • Nationalsången är mest vackra vi har mexikaner måste vara stolt över det

    • kenia martinez · 27 november 2014
    • Mycket bra verktyg för att göra oss lära, som det ska vara, vår nationalsång.

    • Antonio Hernández Ramírez · 2 juni 2014
    • Det är bra peroño är vad jag ville

    • fgfuyg · 16 oktober 2013
    • Hymnen är vackrare att jag har, den enda kritik jag kan säga, det är en konstruktiv, antingen så att det kommer att skrivas som kopia av originalet eller väl tryckt, fortfarande mycket vacker vår nationalsång, en gång cad att jag tolkar det eller sjunga, trasiga mig vackra huden.

    • Patricio Gheno · 8 mars 2013
    • förefaller mig en stor hjälp

    • ceron juarez ancelmo · 20 februari 2013
    • är stora är vågorna jag rekommenderar

    • pryscila · 6 februari 2013
    • En vacker lovsång!

    • Edgard Masté Bacab · 16 januari 2013
    • Mycket bra vill poäng men jag att anteckningarna

    • Kimberly López · 11 november 2012
    • Tack så mycket för att dela denna poäng. Men de bara att jag ställer är att det är lite chuequita. Annars, tack

    • Karla Araoz · 28 september 2012
    • utmärkt. Tack

    • jose alfonso reyes · 11 juni 2012
    • Mycket enkelt vad jag behöver, men kvaliteten är dålig

    • lola montez · 16 maj 2012
    • är mycket bra

    • juan valentin mora garcia · 9 maj 2012
    • Detta masochistiska mindre chida

    • juan francisco ledesma sanchez · 17 april 2012
    • q väl men q pena q inte sjunga den fullständiga versionen

    • fernando andres · 25 mars 2012
    • för detta vill i uotra tjeckisk nadama tonalitet som transport, är inte så svårt som det verkar.
      Tack så mycket för att dela denna värdering av den mexikanska nationalsången var mycket hjälp atte prof. Angel ocampo

    • angel antonio ocampo · 6 mars 2012
    • Jag skulle vilja att de skulle kunna publicera i andra nyanser, till exempel i Bb

    • omar valencia · 3 mars 2012
    • vacker, stolta över och respektera befogenhet att sjunga med hjärtat

    • marco amaro · 27 januari 2012
    • utmärkta poäng

    • jorge fernando sarabia alquisirez · 21 januari 2012
    • är mycket intressant och mycket trevlig

    • maria alexandra fernandez iregui · 9 november 2011
    • ermoso

    • cesar emanuel ruiz basques · 8 november 2011
    • Enkel piano minskning nationalsången: http://www.pianoaprimeravista.com/Downloads/PG1.21_Himno_Nacional_Mexicano_FACIL.pdf

    • Alberto Betancourt · 12 september 2011
    • exelente

    • Javier Garcia Cruz · 10 september 2011
    • Det är bra att ha en medelväg hylla där man kan ladda ner en låt så viktigt.

    • Jorge Altieri Hernández · 28 augusti 2011
    • Jag gillade verkligen Del STA

    • Charly Angeles Fores del Rio · 17 maj 2011
    • tack är verkligen en vacker psalm och jag undervisar musik och försöka främja medborgerliga värderingar i mina elever, även jag har en orkester av ungdomar och barn och jag letar efter de härliga orkestrala partitutas mexikanska nationalsången.

    • david castillo · 26 april 2011
    • independiantemente hur höra nationalsången på mitt land är den vackraste av alla LS och för att ta rolas ... Jag älskar Mexiko

    • Abiezer Osorio · 11 april 2011
    • Det är den bästa låten på planeten.

    • Rogelio Mena · 7 april 2011
    • Jag tror att en av de bästa nationalsånger i världen.

    • Fco Javier Ramírez · 4 januari 2011