Partitur miniatyrbild

Recensioner av Vinter (Concerto No. 4 "L'inverno") Solo violin

Thanks for posting a review!

Like this piece?

Like Cantorion?

Back Skicka recension

43 review(s)

Vinter (Concerto No. 4 "L'inverno") Solo violin Rating: 5.00 out of 5 based on 44 reviews.
    • Mycket bra poäng kom mycket bra mycket bra webbplats

    • yan inacio · 10 februari 2017
    • mycket bra följa så c: jag inte kunde hitta någon av denna värdering och slutligen! Jag hittade en sanning tack 5 stjärnor för dig.

    • Stefany Medrano · 23 augusti 2015
    • Vivaldi hade fantasin att låt oss andas på vintern, julen som faller snöflingor, och melodin av första fiolen, betecknar fred, lugn, kärlek... ett sant geni

    • Martin Garcia · 28 oktober 2014
    • mycket bra och trevligt att lära sig

    • jhonnathan wesley lopes · 30 september 2014
    • Hon är mycket snabb och komplicerade medium

    • jhonnathan wesley lopes · 30 september 2014
    • mycket bra här paritira det bör höra

    • oscar esteban alejandro · 22 augusti 2014
    • Utmärkta sidan att växa musikaliskt

    • marco rodriguez · 30 mars 2014
    • Utmärkt sida, tack så mycket för att dela ett bra arbete.

    • Luz María Téllez Morales · 22 december 2013
    • Bra... Jag gillar det. Den är fullt av action...

    • Violinist kid · 13 augusti 2013
    • nästan perfekt när spelade original

    • kaio de araújo · 23 juni 2013
    • Det är utmärkt. Komplett

    • Natalia Pérez Villalba · 26 mars 2013
    • IAM är min är du som att du en fyra säsong

    • sebastian diaz · 20 december 2012
    • Tack för den här webbplatsen hjälper mycket att mina barn för q lära

    • Norman cutire · 16 november 2012
    • Jag studera tredje perioden av fiol, som klassisk musik och jag gör en mapp i mina spår. Särskilt, älskar jag den här låten.

    • Pedro Cozette · 29 oktober 2012
    • Jag tror att Opus nr 8 av a. l. Vivaldi är en av de största verken någonsin skriven av honom. Konsert nr 4 av de fyra årstiderna-Vivaldi vintern ger solist flera möjligheter att visa upp dina talanger, så jag tror detta är en av de största arbete någonsin består av a. l. Vivaldi.

    • Pedro Henrique Leal Ferreira · 14 oktober 2012
    • mycket bra delar, slutföra och i nyckeln... vintern av vivaldi, att det inte var på någon sida, jag hämtar en 10! : D

    • bren · 15 augusti 2012
    • Köpt en fiol och jag studera men min dröm är att utföra med perfektion i fyra säsonger av Antonio Vivaldi.

    • alterivo lacerda de sousa · 14 augusti 2012
    • en stor poäng. för mig som musiker är coolt.

    • Ирина · 9 augusti 2012
    • nästan gråta när jag hör den här låten, hon är underbar!!!
      Om jag visste hur man spelar violin, skulle utan tvekan detta vara min favorit!!!!!
      (titta jag bara fick 12 år)!!BJS!!!!!!!!!!!!!!

    • Cintya Prudente do Amaral · 26 april 2012
    • (mycket bra låt:) jag

    • rodrigo millan · 21 april 2012
    • Morons, som drar för något rena, haha din:-D och hela klassiska kompositörer, inte hans, någon förolämpad sanningen måste säga ja du!

    • Winnie Puh/ Mickey Maus/ Anold Schwazenäger · 14 februari 2012
    • mycket bra!

    • graciela berruecos lopez · 11 januari 2012
    • Jag är tokig i klassisk musik speciellt Vivaldi. Beethoven, JS Bach.

    • Gerson Muniz Carneiro · 26 september 2011
    • Super sida, super bra att höra och hämta poäng. Tack så mycket

    • Pilar Caballero · 12 juli 2011
    • tack för poängen, jag har varit bucando.

    • hugo de Paz Cabrera · 10 juli 2011
    • muuuuuuuuuuuuy bra stycke för violin

    • yosi giraldo · 4 juli 2011
    • Om jag conseguise Sök våren jag skulle röra!!!

    • welinton santos da silva · 4 juni 2011
    • Vivaldi får mig att rysa!

    • Ginette · 17 april 2011
    • är en av de vackraste låtar jag någonsin sntito

    • orlando ciarrocchi · 16 april 2011
    • L'vintern är mycket odjuret !!!!!
      Jag är ett fan av Vivaldi!

    • Guilherme · 27 november 2010