Partitur miniatyrbild

Recensioner av Amazing Grace Röst, SATB

Thanks for posting a review!

Like this piece?

Like Cantorion?

Back Skicka recension

69 review(s)

Amazing Grace Röst, SATB Rating: 4.67 out of 5 based on 69 reviews.
    • Mycket bra thak du

    • Joseph Bastians · 5 november 2015
    • Utmärkt, enkel i sin sublima men musikalisk sammansättning i brevet.

    • Aarón Juárez Martínez · 19 juli 2015
    • Vacker. Jag är inte musiker, men jag lär mig att spela keyboard. Letar du efter musik när jag hittade denna anthem, jag tittade för p filmer vet historien, es espectacular, jag faller mer och mer av Guds kärlek. Han har inspirerat mig så q jag vill köra denna anthem med mitt tangentbord.

    • Luz Beatriz Márquez · 17 augusti 2014
    • utmärkt, nu Gud välsigne er.

    • oli · 6 mars 2013
    • ytıh 9 g uyfuytfuıhugu ghcxshgh fdfhg f jkg j gdfgkjgfdhıy utf gg uy y t fu

    • 6t · 26 februari 2013
    • Jag älskar den här låten är verkligen vacker jag gjorde det spelar på min mammas begravning

    • jeanne LE BON · 19 januari 2013
    • Vackra musikstycke.

    • Jesus Munoz · 14 januari 2013
    • vackra och uppmuntrande

    • Karel Hutabarat · 1 november 2012
    • Det är utmärkt!!utmärkt!buenisima!

    • negrazazo · 25 september 2012
    • Tack så mycket gratis exemplar

    • denis · 15 augusti 2012
    • Jag emncanto att hitta alla sidor Gud som jag kommer att spela den oboe God bless!

    • damris juliana cavallaro · 26 juli 2012
    • En av de vackraste sångerna sång jag vet.

    • João Ademar Ramires · 1 maj 2012
    • mycket vacker beröm

    • david rios gallardo · 2 april 2012
    • Jag hoppas att den här partitionen inte är alltför hårt att spela, ingenting att höra det, det ger mig gås köttet, vilket tyder på bra tider i perspektiv

    • comby · 2 april 2012
    • utmärkta poäng, bra melodin kan fortsätta för att ändra tonen och klar.

    • coquis · 18 februari 2012
    • beautifull

    • v m d · 14 februari 2012
    • Helt enkelt tolk, och som den här låten är partion är vår Herre och Frälsare Jesus - Kristus. Underbara har jag tårar i ögonen

    • morotti marzia · 28 november 2011
    • svarta amerikaner som mycket av musiken till melodin och sättet att jag har hört att sjungs av sångare och sångare.
      Jag gillar ännu mer när jag såg filmen som berättar om en vit slav som vunnits medvetande, befriade slavar av sin mark och skrev låten säger exakt förändringen det.

    • eleusa cavalcante · 13 november 2011
    • ingen kritik! det är bara vackert! François

    • François · 27 september 2011
    • Jag kan säga om Cantorion är: som gillar denna första kontakt jag har, som jag inte kände honom. Kan du börjar inse att är bra.

    • amadeu gomes de souza filho · 3 september 2011
    • Vacker musikstycke som lyfter den anda av människor som är tacksamma till Herren Jesus av nåd ges genom ditt offer för mänskligheten, utan åtskillnad, utan gränser, med en oändlig kärlek

    • jorge lidio ahumada · 12 augusti 2011
    • vackra föremål, till Gud vara den härlighet, ära och makt i evighet, amen

    • carlos patricio hermosilla cofrè · 8 augusti 2011
    • Bra låt! tack ...

    • jorge alberto saldivar cruz · 19 juli 2011
    • Jag älskar den här låten! och sjungs av Elvis, det är gudomligt! NELLY en KORSÅNGARE

    • nelly gervot · 11 juni 2011
    • den här låten får mig att gråta varje gång jag lyssnar

    • poux · 12 maj 2011
    • Jag älskar melodin och jag trodde att brevet märkt och verkliga

    • mariley ribeiro de moura · 11 maj 2011
    • Jag gillar den här låten väldigt bra

    • yumiko · 5 maj 2011
    • Det är en underbar pjäs, grattis Mitt på arbetet i alla Cantorion, kramar ... Gud välsigne ...

    • Maestro Jorge C.Dubiniack · 24 april 2011
    • Ordet "fantastiskt" inte skall översättas här med "Amazing", men med de äldre "mirakulösa". "Jag är förvånad över Guds nåd" låter ganska galen - det vill säga i låten att detta "nåd" uppfattas som ett "mirakel" ......

    • Hermann Schroeder · 19 april 2011
    • Vi får inte glömma dessa fantastiska inspirerande musik

    • ksog · 20 mars 2011
    • Denna musik är inspirerande och insita oss att gå framåt, är presiosa

    • Kevin Salem Obregon Garcia · 20 mars 2011
    • Vacker traditionell musik

    • Jacques · 18 mars 2011
    • nyligen jag översatt den här låten och jag förstod henne "storhet". Det är helt enkelt vackert

    • katarzyna · 4 mars 2011
    • loove it! det betyder så mycket att jag kan ladda ner den och vet att det är utan fel ~ tack!

    • Mattie · 21 februari 2011
    • någon kritik, det är perfekt

    • auxire · 9 februari 2011
    • Tack för dessa resurser, DLBM

    • Daniel · 7 februari 2011
    • Jag tror den här poängen har ett värde som var mycket sammansatt inspirerar andra sidan finner jag det mycket bra tack

    • warren landry · 2 februari 2011
    • Bra! Tack! Bra desmonstration att sjunga den här låten.

    • Eva Lui Chi Wah · 24 november 2010