Partitur miniatyrbild

Recensioner av Kantat 147 (Cantata No. 147) 10. Jesus bleibet meine Freude

Thanks for posting a review!

Like this piece?

Like Cantorion?

Back Skicka recension

89 review(s)

Kantat 147 (Cantata No. 147) 10. Jesus bleibet meine Freude Rating: 4.79 out of 5 based on 90 reviews.
    • C'est parfait

    • Tatiana · 8 oktober 2020
    • Wonderful to have the music and original lyrics! This is one of my favorite pieces!

    • Jessie · 27 september 2020
    • Sensacional!

    • Noemi da Silva Ferreira · 10 juni 2020
    • Bachs musik är helt enkelt himmelsk. Man kan inte annat än undra om Gud själv injicerat pjäsen i Bachs hjärna.

    • Zhiyong Liu · 31 december 2019
    • Bachs musik är helt enkelt himmelsk. Man kan inte annat än undra om Gud själv injicerat pjäsen i Bachs hjärna.

    • Zhiyong Liu · 15 december 2019
    • Full poäng är till stor hjälp

    • Aki · 9 oktober 2019
    • Lite hög uppsättning. Röst 5 + 6 skulle vara bättre separat

    • Herbert Pohl · 16 juni 2019
    • Jag älskar Bach. Jag gillade verkligen poängen för kör och Piano. Tack så mycket.

    • Adalgisa Marques de Souza · 25 april 2019
    • Utmärkt version.

    • Carlos Raúl Ibarra Osorio · 3 juni 2017
    • Detta stycke är utmärkt.

    • Ch Camirand · 25 januari 2017
    • från himmelsk salighet

    • fabrizio bianucci · 22 december 2016
    • En av de mest flytta mig sidor av stormästaren, fast jag inte är en troende!

    • Alessandro Ball · 28 november 2016
    • Jag gillar denna bit av Sonja

    • Sonja · 10 februari 2016
    • Detta, kan med fliken vara en framtida utmaning, Gud vill.

    • Steve Spring · 1 juni 2015
    • Mycket bra version

    • arturo velasquez franco · 27 april 2015
    • Vackra melodi...

    • Raimundo Orlando de Andrade Correia Filho · 13 april 2015
    • utmärkt arbete av hans musik och text. Bach fyller alltid människornas hjärtan

    • liset prieto · 21 december 2014
    • Orden minskar, är inte tillräckliga för att beskriva skönheten i detta korta stycke...

    • valter · 23 november 2014
    • lite svårt för mig men jag älskar detta konstverk av J. S. Bach

    • Alain · 27 oktober 2014
    • bra, jag är så glad att veta att denna underbara site.really.

    • vahid tehrani azad · 27 juni 2014
    • En återkommande önskan att ägna denna bra musik

    • Geissinger Otto · 15 juni 2014
    • Var installerat bajs jag klämde och jag ville inte det

    • Carla Gomes · 8 maj 2014
    • Var installerat bajs jag klämde och jag ville inte det

    • Carla Gomes · 8 maj 2014
    • Detta är bara fantastisk och avväpnande. Det njuter dessa verk.

    • Azougui · 25 april 2014
    • Tack så mycket för uppladdning!

    • jhl · 18 april 2014
    • Mycket nöjd med resultatet och tydligheten i partituret. Jag skulle ha velat mer att lämna hela sidan i stället för skrivas ut endast halv sida.

    • Juan José Jericó Ruete · 16 april 2014
    • lite vackrare
      och jag dö och komma till himlen

    • luis miguel andrade romero · 2 september 2013
    • Det finns kritik, det är perfekt

    • no es importanten · 12 juli 2013
    • Vacker. Jag letade efter en tid!

    • Iurato filippo · 7 juni 2013
    • mycket bra

    • hector rodrigues sanches · 2 juni 2013
    • en underbar bön i musikaliskt språk

    • Lila Melo Anjos · 11 april 2013
    • Det var mycket bra. En av favorit låtar.

    • rez · 19 mars 2013
    • stor, kanske du har mer information om texten

    • daniela · 1 september 2012
    • NN var vad jag ville!!!!!!
      men fortfarande inte illa

    • hcgjiug · 28 maj 2012
    • Vackra arbete av ett geni av musik! Gud beröm!

    • Creuzinete D. Santos Matos · 2 maj 2012
    • Tack för att stödja gemenskapens musik. Utmärkta arbete.

    • Ernest · 7 mars 2012
    • Bach är en absolut geni. Är det bara materiella bevis att Gud finns. När gäller kantat 147, är de största svårigheterna för lyssnaren vet att skilja mellan melodi och harmoni, eftersom de två förekomsterna korsar varandra. Jag anser att detta är en av de största nyheterna i Bach i västra musik.

    • Arturo Gouveia · 28 januari 2012
    • Det är också mycket bra för kvartetten är verkligen vacker

    • Denise Castro · 26 januari 2012
    • Inte är maximerat folio utrymme att publicera poängen. För många sidor är.

    • Alejandro Fernán Domínguez · 9 januari 2012
    • En av de vackraste juvelerna av universal music består av geniala Jonhanan Sebastian Bach. Vacker musik

    • josé cavalcanti da silva · 16 december 2011
    • Detta tema jag verkligen, men länken till poängen fungerar inte. Tack ändå.

    • Juan Manuel · 8 december 2011
    • bra särskilt spela i bröllopsceremonin.

    • marko · 20 november 2011
    • Den stora Bach var influerad av musik av inte mindre storslagna Pachelbel (canon i d)

    • Mauro Ap Machado · 14 november 2011
    • vackra, vackra, det feeds anda och ger känsla av kärlek och fred tack xbc

    • xochitl baez caloca · 7 november 2011
    • Jag vilja lyssna på detta arbete

    • romer perez · 3 november 2011
    • Jag är älskad av apaixonafda orkester

    • vanderlea moura · 30 oktober 2011
    • Precis vad jag letade efter! Jag sätter ihop en tysk Chorus att sjunga i en julkonsert, och jag tror detta kommer att passa perfekt. Så skönt att hitta en gratis nedladdning! Mycket uppskattat.

    • Robin · 22 oktober 2011
    • Lyssna på något arbete som JS Bach, är villig att söka gränsen av det oändliga kapacitet outgrundliga kreativitet av den mänskliga anden. Det är och kommer alltid att vara, för att höra kantater och andra stora artister i genren klassisk musik.

    • aparecido conceição do nascimento · 15 oktober 2011
    • Min Gud, hur jag skulle tolka detta arbete tillsammans med mina vänner på Golgata kören Voices of Campinas / SP, helt enkelt magnifik.

    • Natanael Santiles · 12 oktober 2011
    • Du kan känna mycket bra åtgärder

    • hueko · 7 september 2011
    • En mycket vacker musik. Bach är det bästa

    • Friedrich · 21 augusti 2011
    • Inför ett magnifikt verk som detta, kommer mina känslor inte låta mig uttrycka min belåtenhet.

    • Hamilton Florentino dos Santos · 6 augusti 2011
    • En lysande rollistan "Thomas av Thomas kantor kantorer" JS Bach!

    • Prof. Dr. Joachim Dorfmüller · 17 juli 2011
    • Gud, detta är det ord som bäst beskriver denna odödliga verk.

    • Iran Lopes · 6 juli 2011
    • Det är för sent är en mycket vacker sång.

    • Trinity · 29 maj 2011
    • bene.eccellente mycket för dem som vill prova, för passion, i vissa fin musik.

    • giovanni casamento · 16 mars 2011
    • gostame henne mycket, Además spela det med gitarr, och kör Cantol i Jerez de los Caballeros, Spanien. Tack.

    • Antonio Pérez Garcia · 15 mars 2011
    • Det är ett verk som skildrar kärlek och respekt för Bachs Guds son

    • Edinalva de Medeiros Costa · 3 mars 2011
    • Utmärkt tolkning!

    • Susana Rodrigo · 26 februari 2011
    • Mycket fin liten pjäs som jag spelade trumpet, är pianot min moster.
      Titeln är naturligtvis underbart (Jesus förblir min glädje).

    • Etienne · 11 februari 2011
    • Årtionden, mycket älskar den här låten sedan jag träffade.

    • Kayoko TamKi · 29 november 2010
    • Jag vill spela Jag älskar den här låten.

    • 玉城香代子 · 29 november 2010
    • Jag är glad att poängen kan laddas ner från Internet än vad de har att betala dem.

    • Wouter Suenens · 28 november 2010