Partitur miniatyrbild

Recensioner av Nocturne No. 20 Piano

Thanks for posting a review!

Like this piece?

Like Cantorion?

Back Skicka recension

258 review(s)

Nocturne No. 20 Piano Rating: 4.79 out of 5 based on 264 reviews.
    • Jag behöver noter för piano och violin av denna nocturne

    • luis rodriguez · 23 mars 2017
    • En vacker är arbete, mycket söt och inte svåra att tolka. Tack.

    • Juan Carlos Villalba · 18 februari 2017
    • Älskar, älskar, älskar Chopin... blitt forskande för den här stycke och hittade den på din webbplats... gratis!

    • Susan · 7 november 2016
    • mycket mycket som denna låt

    • zinhaku · 13 oktober 2016
    • Tack för denna sida

    • marco tristan luevano · 20 september 2016
    • Mycket bra poäng, är mycket användbara

    • Marcelo G · 15 september 2016
    • Perfekta
      Älska den här låten. Tack för uppladdning poängen :)

    • Alma Tanaka · 4 juli 2016
    • Nice, vänta inte med att spela det

    • Matthew Lapira · 21 juni 2016
    • definitivt en av de bästa verken att lyssna på piano, frederic var och förblir en av de bästa pianisterna som vill lyssna

    • Gaston Sotomayor · 7 april 2016
    • Så jag gillar det som jag bestämde mig att lära ut denna sång att spela.

    • Barbara · 29 mars 2016
    • Stor sammansättning...

    • augusta vanani · 12 februari 2016
    • Detta stycke i otroligt vacker. Jag tycker det är lite av en utmaning att lära sig, men bra att leka med!

    • Haley · 29 januari 2016
    • Menahem Pressler spelade detta som sitt extranummer på Orchestra Hall (Chicago) förra helgen. Bara underbara, kommas med bokstavligen tårar i ögonen.

    • Neil · 27 januari 2016
    • vacker sång av chopin! Men vacca bödel började jag studera det och snart hittade jag ett fel i denna värdering att slå 9, jag vågar inte intressanta fakta i framöver, Vänligen vänligen ersätta filen med en korrekt! För att förhindra framtida genom att studera oss någon ovan du förstöra roligt att spela denna stor pianist, tack på förhand

    • Fred · 12 januari 2016
    • Ett mästerverk, inget mer att tillägga.

    • Federica Di Giulio · 5 januari 2016
    • Stor bit kollegor!

    • Beni · 19 december 2015
    • Det är en riktigt vacker pjäs

    • Jhonatan Segales · 20 november 2015
    • Chopins kompositioner har alltid varit min favorit och jag spelar några av dem. Jag har dock inte en kopia av den här och tänkte jag kunde hitta online som jag kunde ladda ner gratis. Många tack.

    • Erlinda V. Ileto · 18 oktober 2015
    • Du stolthet!, är en speciell känsla som får oss att denna melodi.

    • Andrés · 9 oktober 2015
    • Mycket bra och korrekt.

    • Andres felipe Murcia · 30 september 2015
    • Jag älskar denna pjäs *-*

    • Alondra · 29 september 2015
    • Denna pjäs... Det är inte bara det... Det är ett konstverk som berört mitt hjärta. Jag fick gråta många gånger med bara lyssna till det lol... Ville bara säga att jag älskar och uppskattar det mycket. Tack för belastande upp den.
      Hälsningar :)

    • María del Pilar Gonzalez Latino · 28 september 2015
    • utmärkt inspirerande tema

    • luis camero · 7 september 2015
    • verkligen tack för noterna var en av mina favorit delar är när jag söker noter du fann jag med respekt.

    • almina · 12 augusti 2015
    • Jag lyssnar på denna fantastiska pjäs varje kväll innan sängen. För mig är det vackra och en av de största pianostycken genom tiderna. Det är fantastiskt att med allt som Chopin möter under sitt liv, han kunde vara så kreativ.

    • renee · 4 juli 2015
    • Vackra tolkas väl

    • Medardo Moscoso · 29 juni 2015
    • En stor bit, där alltför många känslor uttrycks när den spelas med själen.

    • Víctor Hugo · 20 juni 2015
    • Vacker, själfulla & jag är tacksam till dig för att göra det tillgängligt.

    • N Foy · 13 april 2015
    • Är en röst för soulen av Chopin

    • adyr sebastião ferreira · 3 mars 2015
    • Re piola crazy

    • ariada sthefani guaymas · 11 oktober 2014
    • Denna söta partichelas jáajajaj

    • chavez huaman Royer · 16 september 2014
    • Tack för denna Pecae av plåt

    • ALik · 6 september 2014
    • är vackra, men mycket svårt men värt det.. .du älskar dessa melodier, är djupt

    • ada salem ponce · 1 juni 2014
    • nnnniice, reeally

    • kaay · 26 maj 2014
    • en sann undra, det är fantastiskt

    • patricia vila l · 29 april 2014
    • Ett arbete är utsökt, mycket spännande.

    • Noelia Ayelén Achinelli · 12 april 2014
    • ingen recension

    • luis antonio tume rojas · 7 mars 2014
    • Mycket bra poäng av berömda Chopin nr 20

    • Krohzz · 16 februari 2014
    • Gracias mig Sirviö mycket

    • rubens rios reynoso · 23 januari 2014
    • En utmärkt och jag hoppas att spela några konsekvenser månader med min son

    • Luis Miguel Leos Mireles · 16 januari 2014
    • Kommer en nocturno att andaba ser hace tiempo.

    • Miquel SOler · 15 januari 2014
    • mycket väl strukturerad. Tack

    • miguel angel · 13 januari 2014
    • Detta är en melodiska som berör hjärtat

    • Alain Christel MIZERO · 29 december 2013
    • Beethovens verk har alltid beundrat, med nåd och styrka i olika anteckningar, toner och symfonier det lyckas, eller snarare var lyckad, alltid bättre att överraska alla.

    • michela farigu · 23 december 2013
    • Beethovens verk har alltid beundrat, med nåd och styrka i olika anteckningar, toner och symfonier det lyckas, eller snarare var lyckad, alltid bättre att överraska alla.

    • michela · 23 december 2013
    • utmärkt.. .du kärlek

    • rosenta fernandez · 8 december 2013
    • Underbar bit av Chopin, från gåshud varje gång jag kör jag kör bort en tår och jag lever ett stort ögonblick i mitt liv, en dröm, något unikt......... Superb Chopin!

    • Alessandro Bratti · 9 september 2013
    • Nice låt det är b så ville och kunde slipa och vill!

    • なる · 6 september 2013
    • Jag tycker att denna musik är mycket bra!
      Jag ska downroad den.
      Jag älskar honom.

    • chii · 9 augusti 2013
    • som lav ban e sa zhoghovurd jan.

    • sophia · 30 juli 2013
    • Det är bra att börja från själen...

    • belen · 27 juli 2013
    • verkligen tack och tusen tack igen för dessa stora och gratis pqrtitions

    • salma · 17 juli 2013
    • vacker också! < 3

    • salvatore leporati · 5 juli 2013
    • Denna llied gillar mig inte alls

    • lea nickelsen · 6 juni 2013
    • Den här låten är mycket vacker, jag älskar det också Chopin.
      Jag spelar piano i 12 år, och jag föredrog simpre chopin låtar.
      på natten ah, vad en vacker sång

    • kelly sanchez · 23 maj 2013
    • Bra kvalitet certifikat, tack själv mycket!

    • aidil · 11 maj 2013
    • en skönhet över unika geni av Chopin, tack så mycket för poäng.

    • pablo cristini · 9 maj 2013
    • Utmärkt ett vackert arbete

    • Angélica Mejia · 9 april 2013
    • ett underverk!

    • maria del carmen spinosa · 20 mars 2013
    • spektakulära! :)

    • anthony pajuelo zavala · 20 mars 2013
    • Det är lugnet materialiseras i musiken.

    • Guillermo · 20 mars 2013
    • partitura esta esta buena â¡ â¡ â¡

    • Xavier Bolaños · 2 februari 2013
    • En mycket djup pjäs! Skrivet i mycket specifika tider för kompositören. Bra bild av poängen. Tack...

    • Nelson · 1 februari 2013
    • Detta är mycket bra att läsa och röra henne och mycket vacker

    • sergio mateo garcia criollo · 28 december 2012
    • mycket trevlig poäng

    • proteus57 · 25 december 2012
    • Magiska, Cosmic, djupt djupt

    • edison perezgomez alvarez · 7 december 2012
    • Jag älskar thie nocturne! Det är så vackra och romantiska och sorgligt, som gör...

    • Kein Name sage ich · 1 december 2012
    • För mig är det en av de vackraste området av klassisk musik

    • Othman Elkheloufi · 23 oktober 2012
    • de är några misstag i denna version
      till exempel bör i bar 9, B Anmärkning en diss

    • cyberlp · 28 augusti 2012
    • Jag finner detta sublim musik att lyssna på, det är därför jag skulle älska att spela det, men jag kan inte ännu ge ett yttrande på partitionen eftersom jag inte ännu har det.

    • Inconnu · 23 augusti 2012
    • endast komma igång att röra henne redan melankoli, ange mig och stänga hojos för att bättra långsamt och komma ihåg saker och är direkt i en annan värld

    • daniel pablo martin gonzalez · 8 augusti 2012
    • mycket bra är utmärkt för min smak

    • cynhtia rodrigez · 8 augusti 2012
    • Detta stycke är optimal, mig är mycket användbart i min karriär som musiker.

    • Donna Esperanza Díaz Maita · 11 juli 2012
    • Vackra!, är natten vackrare och melankoli av Chopin, tack för denna vackra tolkning av Aldo Ciccolini

    • Marta Muñiz Rueda · 6 juli 2012
    • Jag älskar den här partitionen har något qlq av verkligt magiska i det lagts vänligen

    • marie duck · 18 juni 2012
    • Jag älskar den här super partitionen. choopin är bäst

    • juju · 8 juni 2012
    • Det är ett mycket bra arrangemang tillgängliga för alla och inte bara bekräftat men pianister också älskare, är det mig även en, jag har spelat och åtnjöt melodin av en av de mest berömda nocturne av Chopin.

    • ADEM Amina · 1 juni 2012
    • underbar musik mycket fascinerande

    • инна · 8 maj 2012
    • Otroligt, tack så mycket!

    • Victoria · 24 april 2012
    • Det ger mig glädje och inre frid och etoy försöker att lära dig att köra den.

      PS jag är musiker

    • José Musolino · 18 april 2012
    • Det finns fel i denna partition

    • Lou · 31 mars 2012
    • berätta vad du tycker om detta stycke

    • martin · 24 mars 2012
    • bra, mycket bra, i väldigt söt

    • arno · 19 mars 2012
    • exelenteeeeee

    • eduardo · 7 mars 2012
    • Denna musik var något gudomligt som berör på djupet av mitt hjärta! Det tröstar mig och jag känner mig lättad i förhandlingen. Chopin är en virtuos musik och jag éspère ge spela några av dess partitioner (jag spela piano).

    • Zeineb · 3 mars 2012
    • Postuma arbete i våra händer: Chopin. Men hur många fungerar "postumt postumate" kommer att ligga i din grav för evigheten? Hålla för när du kommer att uppnå.

    • Ardito TOSON · 22 februari 2012
    • Det är perfekt perfekt perfekt perfekt perfekt perfekt perfekt perfekt

    • lana · 19 februari 2012
    • som passionerad alltid av musik av chopin... vackra arbete!

    • teodoro flores · 3 februari 2012
    • En Beautfil bit av geniet själv. Chopin

    • Pablo · 16 januari 2012
    • bra men inte kan slutföras.

    • santiago agustin leyton barraza · 12 januari 2012
    • Jag gillar känslan när im spelar det...

    • dane · 8 januari 2012
    • Tack så mycket för att hjälpa mig att göra ytterligare framsteg andligt med musiken publicerad tack vänner

    • freddy rolando parra alvarez · 1 januari 2012
    • Buenicima pjäs!

    • Melvin Ramirez · 28 december 2011
    • Mycket mycket vacker pjäs!

    • Vic · 17 december 2011
    • Låt en meter känner... i stället för ski aktiverar Menuetter som jag finner ofta stel "stora, bombastiska etc..."
      Jag verkligen betalningsmottagaren för andra delar i "släkte"

    • guillaume · 8 december 2011
    • super

    • met · 6 december 2011
    • Detta arbete som jag tycker det är så melankolisk som transporterar du till en värld av minnen...
      Mycket mycket bella, och jag hoppas att spela det snart:

    • Miriam Bedoya · 25 november 2011
    • bra pagiana

    • mizraim toledano perez · 24 november 2011
    • egentligen åtnjutit

    • Ания · 12 november 2011
    • Musik som helt följer med pianisten.

    • arthur · 10 november 2011
    • Det är ett fantastiskt arbete, som lyckligtvis vet vi alla.

    • Victor Martin Limiñana · 1 november 2011
    • Vacker pjäs där man kan koncentrera sig mer på känslor än på tekniken

    • Cat · 16 oktober 2011
    • Jag älskar natten och detta är min favorit. Fiol och piano versionen är bättre.

    • Fix · 16 oktober 2011
    • en av de vackraste, mycket trevligt att spela!

    • loihkj · 30 september 2011
    • niceee

    • sepideh · 21 september 2011
    • belissimo

    • maria regina jorge · 1 september 2011
    • En del som bör finnas i vår samling. Otrolig

    • César Jardines Suazo · 28 augusti 2011
    • Är en låt till dina favoriter

    • liiiiiiiii · 26 augusti 2011
    • den här låten är så vacker ♥

    • Cleo · 21 augusti 2011
    • Jag älskar den här låten och jag spelar souahite men du frågade mig innan jag märker poängen så jag kan inte uttala sig om den partition

    • de Tourdonnet · 17 augusti 2011
    • dess min favoritlåt någonsin sitt såå lugnande och romantiskt och ledsen också. Chopin är verkligen en stor musiker im lära mig detta bra låt just nu men lite över min nivå just nu men jag tror att om du älskar låten kan du göra det oavsett vad =)

    • ella · 7 augusti 2011
    • super

    • boogioe · 5 augusti 2011
    • Detta är musik för avkoppling sinnet.

    • Milady Flèche · 31 juli 2011
    • Det är en otrolig känsla. Dan har alltid velat höra

    • Paulo Ferruz · 25 juli 2011
    • Jag älskar det här spåret.

    • tania tamayo · 16 juli 2011
    • som alla bitar av Chopin, detta är en vacker och romantisk, men det är för komplicerat i termer av dieses & gick tillbaka och mer fart .. Men detta är vad som gör charm text <3.

    • Justine · 3 juli 2011
    • denna pjäs är så inspirerande jag bara älskar det så mycket, full av passion!

    • Hannah Cat · 29 juni 2011
    • är mycket bra

    • jheins mahicol apaza chayña · 25 juni 2011
    • Vackra Chopin bit som passar mycket bra i filmen The Pianist! Detta arbete flaggskepp Chopin!

    • Cindy · 15 juni 2011
    • Detta är en av de finaste verk av klassisk musik för piano. Tears kommer till mig varje gång jag lyssnar

    • James · 10 juni 2011
    • Älskar det här nocturne !!!... Det är ett mästerverk som jag avgudar !!!!... Det är en av de bästa bitarna EVER !!!... en sådan fantastisk melodi ... Jag tror att vi måste beundra det sätt som Chopin ger till pianot detta strench, denna passion, denna emeotion! MIRAKEL!

    • George Love · 5 juni 2011
    • Jag älskar denna pjäs.

    • Manuel Muñoz · 11 maj 2011
    • plats mycket bra gjort snabb

    • poubel · 23 april 2011
    • Säkerligen en av de mest spännande delarna av klassisk musik av Chopin ...!

    • Sherlock · 12 april 2011
    • Perfekt! Är bra för själen!

    • Graziela Teixeira Nunes · 9 april 2011
    • underbart, klart och behagligt stycke.

    • RiRi · 25 mars 2011
    • Chopin är min favorit kompositör och detta är min favorit pjäs

    • maria · 13 mars 2011
    • Denna natt är inte det svåraste, men också mycket vacker.

    • Maria Matos · 13 mars 2011
    • stor

    • Светлакова Мария Петрововна · 27 februari 2011
    • Jag önskar att de hade denna för violin. thats vad jag spelar. men det var riktigt lätt att översätta och jag är väldigt tacksam för detta.

    • madeleine · 20 februari 2011
    • En av de vackraste skapelserna av Chopin!

    • PtiteMathi · 13 februari 2011
    • Det muu wena

    • Patricia María Sánchez Ruiz · 11 februari 2011
    • helt enkelt fantastisk

    • jairo andres · 10 februari 2011
    • tack för bidraget till de som gillar denna musik så vacker, och även försöka tolka. tack

    • bernarda torres · 31 januari 2011
    • I natt är vacker, bra!

    • InMay1994 · 28 januari 2011
    • bra verkligen perfekt i love it

    • can · 26 januari 2011
    • Belissimo!

    • Roberta Floridia · 24 januari 2011
    • mycket vacker detta arbete

    • Jesus Anibal Espindola Maldonado · 23 januari 2011
    • cool

    • cafe andante · 23 januari 2011
    • Mycket trevligt, ingen kommentar ...

    • Natalia da matta silvano · 18 januari 2011
    • Utmärkt lärare del F. Chopin. Immortal konstaterar att transcendera bortom vad mänskliga klagomål.

    • Daniel Izquierdo Jiménez · 14 januari 2011
    • Sublime!

    • Liliana A · 29 december 2010
    • Ett stort tema .. lärande på piano .. Mycket bra grafisk kvalitet av poängen .. Tack

    • andres · 26 december 2010
    • Absolut vackert stycke

    • virginie · 25 december 2010
    • Fantastico! slutföra arbetet fulla av rikedom
      en härligt vara dygdiga!

    • Lìa de Marquez · 17 december 2010
    • En av de vackraste pianomusik

    • Théo · 10 december 2010
    • Det är en vacker sång exakt samma!

    • Lisa de Carvalho · 10 december 2010
    • Det är mycket vackert

    • Charlotte · 23 november 2010
    • mycket vackert ... tårarna kommer i mina ögon ... Jag älskar

    • corbiere · 23 november 2010
    • Jag gillar den här poängen, jag älskar piano och är en av de vackraste poäng!

    • Maelle · 21 november 2010
    • Detta är fel! Ive lyssnade på Idil Biret versionen av detta och några anteckningar är helt annorlunda. DONT ladda ner det! Jag lärde mig den FEL, IM arg!!

    • Filippo · 13 februari 2010
    • Detta är originalet, önskade versionen, eftersom precis som Chopin skrev det. Som "saknas" konstaterar nämnts av föregående recensent har lagts av någon annan och kan hittas på andra, mindre giltiga utgåvor.

    • John Ruggero · 19 oktober 2009
    • Verkar bra nog för mig! Vacker pjäs.

    • x · 11 oktober 2009
    • en vacker pjäs, men tyvärr inte rätt lakan ..! Detta är inte originalet, det finns noteringar saknas liksom drillar och andra saker ... få en annan version!

    • samir · 9 augusti 2009