Partitur miniatyrbild

Recensioner av Hino Nacional Brasileiro Röst, SATB

Thanks for posting a review!

Like this piece?

Like Cantorion?

Back Skicka recension

45 review(s)

Hino Nacional Brasileiro Röst, SATB Rating: 4.43 out of 5 based on 47 reviews.
    • Detta är bello, men med statlig reglering, och säkerligen nam är man. Söka genom originaes både version som av officiaes arrangemang.

    • Lucas S. A. Castro · 8 maj 2016
    • Det är vad alltid letade och hade ännu inte funnit så eftersom detta arrangemang för 4 röster hålla framsteg som jag gillar, utan modefluga och avledning av framsteg som jag har hört även artister sjunger utan att respektera framsteg av hymnen. som ger oss en känsla av glädje och upphöjelse till moderlandet. utan att tala om arrangemanget i mina ögon var mycket bra.

    • Amadeu Gomes de Souza Filho · 12 november 2015
    • Det är vad alltid letade och hade ännu inte funnit så eftersom detta arrangemang för 4 röster hålla framsteg som jag gillar, utan modefluga och avledning av framsteg som jag har hört även artister sjunger utan att respektera framsteg av hymnen. som ger oss en känsla av glädje och upphöjelse till moderlandet.

    • Amadeu Gomes de Souza Filho · 12 november 2015
    • befdvxzcff

    • wfdgsfc · 25 oktober 2015
    • VCS spela mt ger jag pra vcs Observera 10 drx

    • luan marques de carvalho · 24 september 2013
    • Fantasy innehåll, mycket bra

    • cicero eustaquio cavalcante · 17 maj 2013
    • Grattis för arrangemanget

    • Eleane Maria do Nascimento · 5 april 2013
    • Hur underbart vårt nationalsången med blad körmusik!
      Kom ihåg att i denna militärdiktatur var förbjudet!
      Grattis till consensusöverenskommelsen.

    • Antonio Tadeu M de Andrade · 7 september 2012
    • Poängen är väl förberedd men missade införandet
      mycket viktig del i musiken.

    • Sarah Ciamberlini Blasi · 22 april 2012
    • haft det, tack så mycket, din webbplats är väldigt cool.

    • vinicius de morais · 1 november 2011
    • bara för att du har alla verktyg jag behövde för att spela trumpet

    • lucas · 11 oktober 2011
    • skulle vara bra om våra ledare att lyssna och följa vad som inspirerar vår nationalsång

    • Aguinaldo de Rezende · 16 augusti 2011
    • Den låten! Jag ryser när du lyssnar på alla!

    • Guilherme · 25 juli 2011
    • Vackra arbeta och lätt att spela

    • Diulma Cristiane Rodrigues Dubois Prieto · 23 juli 2011
    • Detta är en av de vackraste hymner i världen!

    • Cláudio dos Santos Nascimento · 8 juni 2011
    • Nationalsång, framför allt måste sjungas, och väl cantado.esse verksamhet i att sätta människor som inte har någon särskild kärlek och respekt, och som sjunger en viss not för not med beck, som är den ideal.Penso som inte kan sjunga , att gå göra något annat bra gjort, än att sjunga utan att vara capaz.A såvida du göra hemma för att lära av någon som verkligen vet för senare i public.The representerar vad jag tycker.

    • Enoque Dantas Barbosa · 5 juni 2011
    • Jag vill inte mer romantisk musik att ladda ner bara att

    • débora · 19 maj 2011
    • Material av utmärkt kvalitet. Grattis!

    • Gilson de Jesus · 8 maj 2011
    • é muito ruim

    • João · 14 april 2011
    • Ställningen var välgjord den typen av musik är inte vad folk vill höra dessa dagar du frågar en person vad musik är och possoa svarar: Musik ... Jag gillar MPB Sertanejo Pagoda ... Idealiskt vore om någon lägger större arrangemang, som slutar lyssnare slapp käke och säga: Vi undrar vad den låten ... bra gjort aaaaaaaaaa insättningar och pro'm Rafael Silva oliv valnöt, jag gör musik för att vittna år, jag är 14 år gammal, bor i staden Alvingham inne Sao Paulo med abitantes 3000.

    • Rafael de Oliveira Nogueira Silva · 22 mars 2011

    • för bra och den militära böjd?

    • esdras neemias da silva · 11 mars 2011
    • är den vackraste arbete i världen. Jag älskar vår nationalsång. E. Jag är mycket glad att höra det när. Eftersom jag studerar piano jag vill röra den. Hemma har jag ett tangentbord> Men i mitten av år vill jag se om jag kan köpa ett piano. Åtminstone det är min dröm. Tbém tänker skriva något program och se om någon sorts själ kan ge mig skulle vara evigt tacksam um.Eu. Alla de bästa och en stor kram till er.

    • paulo jesus carvalho de assis · 13 februari 2011
    • Vackra arbete, harmoniserade fint, med en melodi som inte är brukligt. Jag är personligen en stor beundrare av våra brasilianska nationalsången.

    • Wagner Amancio de Souza Silva · 14 januari 2011
    • Nationella Hino Brasileiro

    • manoel moacyr da silva · 12 december 2009