Partitur miniatyrbild

Recensioner av Stilla natt, heliga natt (Stille Nacht, heilige Nacht) Easy piano

Thanks for posting a review!

Like this piece?

Like Cantorion?

Back Skicka recension

140 review(s)

Stilla natt, heliga natt (Stille Nacht, heilige Nacht) Easy piano Rating: 4.60 out of 5 based on 144 reviews.
    • Grattis. Bra presentation. Enkel läsning och utskrift. En webbplats behöver som denna att sprida musiken.

    • Moreira da Silva · 15 december 2016
    • Mycket bra anpassning av Stilla natt

    • Maria Alejandra · 10 maj 2015
    • Tänk dig att 1818 i Österrike inte NYC, samtidigt förbereda för julafton dyrkan som orgeln har brutit ner, irreparabel. Julafton närmar sig. Detta är en större gudstjänst som är välbesökt av även icke troende. Mycket bra musik var beredd, men med en bruten orgel vore tystnad. Vi kunde föreställa oss om vi var i det läget för att vara ansvarig för att utföra noter. Vi kan i desperation och ilska gråta ut till Gud och frågar varför?! Varför nu, har orgeln att misslyckas? Jag har bara läst om din kraft att läka och utföra mirakel i evangelierna och du kan göra något på alla LORD... Jag ville spela lite vacker musik för vår tillbedjan och nu orgeln har misslyckats. Kaputt.
      Här är där skon klämmer, hur länge kan vi sitta i mörker arg innan vi ger vår vrede åt sidan och ljus en match? FRANZ GRUBER en organist skapar melodin & texterna är av Joseph Mohr för SILENT NIGHT. Melodin spelas ursprungligen av en solo gitarrist medan tillsammans med en kör. Musiker var inte känd utanför sin by. Det fanns ingen stjärna solist att utföra första sjunga av Silent Night.
      Var detta den perfekta julafton gudstjänst som var planerad? Fick församlingen vad de väntade den natten? Var detta en julafton gudstjänst med all ära och storhet som förväntades? De inte fick vad de bad för - ett fungerande organ. De fick inte vad de ville. De fick vad världen behövde... en enkel julsång som har korsat gränser, språk och nu passerar världen sjungs över hela världen, nästan i 200 år nu.
      Precis som över 2000 år sedan fick världen inte vad de bett om. Vi fick inte vad vi förväntade oss. Vi fick vad vi behövde. Gud vår himmelske Fader vet bäst.

      I gudstjänsten 1818 julafton i stället för ett högt & triumferande musik fick vi SILENT NIGHT. Om det inte vore för orgel bryta, kanske en mus äta det! denna tid av desperation, skulle vi inte haft denna psalm. En psalm av återupplever den lugna skönheten i en natt när hoppet fick, när världen förändrats för gott, böner är besvarade i vår stora frälsning, Jesus.
      Från en trasig orgel Gud skapar en vacker Psalm och för vår trasiga värld Gud har gett oss sin perfekta presenten. I tro på Jesus betyder inte att vi är fria från smärtor i livet här, lider. Vi har några godhet och lycka. Vad vi har är att oavsett vad våra liv står inför en bruten relation, trasiga hjärta, broken dreams... I Jesus har vi fred, verklig fred trots våra umbäranden, vi har frälsning och sann lycka i Kristus.
      Gud kan ge oss ödmjukhet, kärlek, tro alla centrerad i Jesus att han kommer alltid att finnas bland oss bostad inom oss som hans lärjungar.

    • Lee Harris · 20 december 2014
    • fan av det hela , det finns ingenting som

    • bruno · 17 december 2014
    • Baby-lätt att spela ackord, så är pjäsen musikaliskt inte mycket intressant.

    • susanne hutter · 16 december 2014
    • Utmärkt! Stort grattis! och många välsignelser

    • Piris Graciela · 16 december 2014
    • lepo lepo mogu reci stvarno

    • StefanHD · 11 december 2014
    • verad jag trodde det var min fa så min Mikaela Sun Sun eller mi fa mi mig enrredeb av alltför en eller xdd offf noi är musik

    • la nena fina mayu · 9 december 2014
    • en garanti x julsånger

    • francesco dibiasio · 17 november 2014
    • cool och tack så mycket

    • lana javorić iić · 9 november 2014
    • Detta är mycket tydligt och kvalitetsresultat

    • nathalya gomez alvarez · 25 oktober 2014
    • Silent Night är en vacker sång , även om du går med de instrument som det är magi !

    • lana javorić ilić · 24 december 2013
    • Jag skulle vilja ge lägre åtminstone i en ton att anpassa med kapaciteten av min kör. Tack

    • anne Marie · 21 december 2013
    • Det gläder mig att höra det spela

    • ninine · 19 december 2013
    • alla låtar/julsånger med orgel ackord

    • Ray · 10 november 2013
    • Att semester musik
      I Love!!!

    • INês Braga Rodrigues · 20 december 2012
    • Jag älskar verkligen den här julen pjesme.Pogotovo .

    • RK · 19 december 2012
    • inte dåligt man men jag förstår inte allt

    • malena · 11 december 2012
    • coola små trevliga rum

    • nicolas · 10 december 2012
    • Ta en titt på ett trevligt arrangemang som önskas.

    • 落合 凛子 · 8 december 2012
    • Jag gillade arrangemanget. Tack för att vi delar i detta arbete. BJs.

    • Maria Cibele Moreira · 2 december 2012
    • Mitt betyg för denna sidan är definitivt den femte .. eftersom det finns en hel del anteckningar och bara de som jag behöver för showen

    • Pianistica · 14 november 2012
    • super

    • ulya · 6 januari 2012
    • den mest berömda julmusik i världen (översatt till nästan alla språk)

    • Jerzy Wiencek · 27 december 2011
    • coola är mycket väl

    • juana jimanez garcia · 24 december 2011
    • Denna söta jag vill lära mig och jag kan inte re

    • josefina · 23 december 2011
    • Jag har egentligen åtnjutit!!!

    • adelino fernandes da silva filho · 19 december 2011
    • .... bra försök att duettarla med min son på gitarr.Auguriiii

    • fulvia · 12 december 2011
    • Hej det är awsome jag älskar julmusik och jag alltid söker nya jul musik kärlek det!!!

    • addy kubasky · 10 december 2011
    • nice

    • Lina andeer · 10 december 2011
    • Stor, tack för den här sidan.

    • Virginia Soto · 9 december 2011
    • Very nice

    • Sally · 8 december 2011
    • Super I love är att din studie mycket på piano och piano lärdomar Grattis du felisita

    • ivon mayerly ceballos acosta · 5 december 2011
    • underbara, lätt att tolka för nybörjare som mig tack

    • lauro · 26 november 2011
    • godkända exemplaret till jul

    • Schnuff · 26 november 2011
    • seihjbgwherfb detta är hur jag känner men jag föredrar den o holy night bättre laaaaa feel like sjunga

    • rachel · 22 november 2011
    • Buenisima och simple song för dessa datum kommer

    • Juan Carlos Fuentes Silvas · 22 november 2011
    • púeden få (re mi, fa, så, la.si) < 3

    • paula morales · 19 november 2011
    • I love Christmas kan skicka mig huiguchu till merry Christmas concion
      (:) plis

    • anonimo · 18 november 2011
    • thanksasss

    • sol · 18 november 2011
    • Mycket bra poäng: utmärkt så enkel, lätt och roligt!

    • camilo fernandez · 11 november 2011
    • för mig har jag gillar "astro del ciel" en dotter nästan 11anni.per ò jag också "per elisa" i skolan som jag inte tillbaka något med flöjt, snarare jag lär med piano keyboard (tangentbord). mitt namn är Michelle är italienska. Hej!.

    • manola turelli · 3 november 2011
    • Detta om det är för mig eftersom jag är en nybörjare. tack

    • francisco · 8 oktober 2011
    • arrangemanget mycket bra och lätt. Par bra åtföljas av sång eller andra musikinstrument

    • anamaria kovacs · 15 september 2011
    • Jag inte matchar den version, jag gissar är att det finns många piano versioner av denna pjäs. tack så mycket ändå.

    • jesus ramiro · 14 augusti 2011
    • Jag har en orgel u seee och jag har förlorat bmy häfte vissa im wonering om någon kunde kanske hjälpa mig om var man får någon låt ark

    • ellie · 2 februari 2011
    • Jag älskar den här låten.

    • sugeidy · 26 januari 2011
    • Det är en vacker sång, även söt och härlig

    • Carolina · 26 december 2010
    • iTunes

    • joachim van melckebeke · 22 december 2010
    • Musik söt melodi att plocka alls Spiritismen Natalino

    • Hiram Dalcin · 22 december 2010
    • är en vacker sak och mycket väl genomförd

    • carmen gonzalez · 19 december 2010
    • Jag älskar den här partitra

    • suzy cristina de oliveira · 17 december 2010
    • i denna stora webbplats för att ladda ner konserter och andra delar. Jag älskar denna plats!

    • suzy cristina de liveira gabriel · 17 december 2010
    • Jag vet att det finns 10 av de låtar jag gillade ... mer är jag mer Progrma TV

    • Ellen gazaroly · 15 december 2010
    • yokata

    • akiko · 15 december 2010
    • Det är min favorit julsång någonsin, hade jag spela det

    • bobjoe788112 · 14 december 2010
    • cool

    • asdasdas · 12 december 2010
    • Cool och enkel, avslappnande låt (:

    • jt · 10 december 2010
    • Jag ville ha ett enkelt arrangemang. Det är ganska enkelt, men är ganska musikalisk också.

    • John from Melbourne · 8 december 2010
    • Detta har funnits tid en av de bästa sång julsånger av alla

    • buenaa · 4 december 2010
    • Jag gillar den här låten.

    • akihiro honda · 3 december 2010
    • ☆ jag mår bra julsång är

    • kanae · 3 december 2010
    • Jag kan inte ladda ner noterna

    • noemi · 2 december 2010
    • Jag tror att Pijesma perfekt ... och det är en traditionell julsång i hela Kroatien.

    • Katarina · 1 december 2010
    • Carol är vacker och som behövs för kören som jag direkt

    • antonio · 30 november 2010
    • Det är en underbar melodi.

    • Yanasato · 28 november 2010
    • vacker sång! fint spelat! : D: D: D det var mycket trevligt

    • chloe nys · 27 november 2010
    • mycket bra poäng

    • gerardo vargas · 25 november 2010
    • sökning poäng

    • ana julia nogueira mendes de sousa cunha · 25 november 2010
    • mycket bra

    • jose da silva silva · 20 november 2010
    • De anteckningar som jag använder för min gitarr. Kommer att låta bra!

    • Marco · 14 november 2010
    • Mycket trevligt för nybörjare. Så lätt att lära små barn

    • pgp · 21 december 2009
    • Det är mycket vackert och inspirerande. Kom ihåg Jesus, Gud-barn.

    • Fábio Caires · 14 december 2009
    • Det är verkligen trevligt ett mästerverk för nybörjare.

    • Josh · 6 november 2009